אני חיבת עזרה...

ronit-lo

New member
אני חיבת עזרה...

אני חדשה . רציתי לשאול על חזיות של טריומפ - מאוד דחוף לי. רציתי לדעת מה כל נתון בתוית החזיה מייצג- מה מייצג את ההקיף , מה מייצג את גודך כוס החזה וכו. מה שאני זוכרת רשום בתוית גם CUP C , מה זה אומר? אני מתביישת לשאול את המוכרת - ומתחשק לי ללכת לקנות חזיה גדולה יותר בעקבות ההריון ואני רוצה לנסות לבחור לבד . כלומר ללכת למשביר מחבני אופנה ולקחת מידה אחת יותר גדולה ולמדוד. אבל אני צריכה לדעת מה מייצג כל נתון בתוית - אודה לכם על עזרתכם.

כוס החזה זה ה- cup והמספר זה ההיקף

אם את היום cup c תנסי d או אפילו dd (יש חברות שאצלן זה e). המספר זה ההיקף שלך מתחת לשדיים. מנסיון שלי, קשה למצוא חזיה בלי מוכרת טובה ויש חברות ששולחות אליך הבייתה נציגה עם הררי חזיות ואת מודדת וקונה בפרטיות ביתך (לידינג ליידי עושים את זה ובטח יש עוד).

ronit-lo

New member
תודה ועוד שאלה ....

עד איזה חודש החזה יגדל??? כלומר באיזה חודש של ההריון ניתן לקנות חזיה שתתאים לכל שאר ההריון ואני לא אצטרך לקנות פעמיים או שלוש כי החזה ימשיך לגדול?????

ניריתי

New member
זה מאד אינדווידואלי אבל תתכונני

שהחזה ממשיך לגדול גם בחודש תשיעי ויש כאלו שהחזה מאד גדל אצלן ברגע שהוא מתחיל להתמחא חלב מייד לאחר הלידה, מומלץ לקנות בחודש שמיני תשיעי חזיה שתהיה קצת יותר גדולה ותתאים גם לאחר הלידה, ודבר אחרון בחנויות הקטנות של לבוש תחתון - בדכ יש מוכרות מצויינות ושווה להתייעץ אתן בלי להתבייש.

נכון!

גם אצלי החזה גדל לאחר הלידה! באמת חשוב לקנות חזיה קצת יותר גדולה ורפויה. אם את מתכוונת להניק כדאי לך לעשות חיפוש בפורום הנקה על חזיות. יש שם המלצות טובות לחזיות הנקה. הריון קל.

המלצה - לא חזיה עם קשתות קשיחות

עד כמה שאני זוכרת זה לא בריא בהריון. אני ממליצה לך בכל זאת ללכת לחנות קטנה ולא למשביר. מוכרת מנוסה תתאים לך חזיה מתאימה ונוחה בהסתכלות מהירה. וגם נעים יותר למדוד.

למעלה