אני חיה בסרט!!!

smiling

New member
אני חיה בסרט!!! ../images/Emo4.gif

אוףףףף.... אני חייבת להשאר חזקה... אני אצליח, אני מאמינה בעצמי ויודעת שאעבור את זה בשלום. פשוט היום אין לי כוח להתמודד יותר... אני לא מצליחה להוציא אף מילה על מה שעובר עלי, על מה שקרה לי, מה הרגשתי, ומה אני מרגישה עכשיו... הראש מתפוצץ ממחשבות!!!
הכל פשוט הולך על הצד הרע ביותר...כמו סרט אימה!

בוקר טוב

כתבת נורא מוקדם בבוקר, כנראה אחרי לילה ללא שינה. מה מייסר אותך? אולי תדברי, תספרי? לפעמים להעביר את הסיוט הפרטי שלך למלים, לתת לו במה, יכול מאוד להקל.

danaaa

New member
...........

טוב, קראתי את ההודעה שלך והייתי חייבת להגיב. למרות השורות המעטות שכתבת אפשר להרגיש את חוסר השקט שקיים בך. מניסיון אישי שלי, כאשר אני ערה בשעות כאלה ומנסה לחשוב חיובי, לסלק כל מכשול, פחד, סיוט, פלאשבק, או סתם מועקה...כשאני מנסה להתגבר עליהם על ידי כך שאני חושבת מחשבות חיוביות או לפחות מנסה, זה לא תמיד מצליח. לפעמים כשקיים עומס נפשי שכזה, ברגעים שמרגישים את הקריסה, את החנק, את התחושה של האין, של הנמאס, של הרצון לחדול, אני בדרך כלל מרשה לעצמי ליפול, לבכות, לצעוק, לשחרר את כל מה שעצור אצלי. אל תפחדי מהאפשרות של לא להתמודד. את יכולה להרפות מעט. להקשיב לגוף ולנפש. מותר לך להיות חלשה לפעמים. את לא צריכה להיות בהיכון כל הזמן. הרי זה חסר סיכוי. מה שאני מנסה לומר שאל תיבהלי מהעוצמות האלה שמשתקות אותך. תחשבי על הדברים כעל ירידה לצורך עליה (מילותיה של הפסיכולוגית המהוללת שלי)... המשך יום טוב..

למעלה