אני חייבת אגדה לא מוכרת דחוף!!!

אני חייבת אגדה לא מוכרת דחוף!!!

אני מכינה איזשהו פרוייקט באומנות לשיעור אומנות וזה צריך להיות משהו יצירתי ולא שגרתי. אז חשבתי לקחת אגדה לא מוכרת ולשלב אותה בעבודה. נכנסתי לאתר של האחים גרים ושל האנס כריסטיאן אנדרסן אבל כל האגדות שם מאוד ארוכות, ואני צריכה אגדה קצרה (עד עמוד בערך). אם יש לכם אגדות לא מוכרות וממש יפות תשאירו לי אותן או קישור לאתר שהן נמצאות בו. אני מעדיפה אגדות על נסיכות או ילדות. הכי מעולה נסיכות ונסיכים ואהבה וכל זה. זה צריך להיות פרוייקט קיטשי. תודה! תותי גירל.

Idan91

New member
אנחנו נגד קיטש, אבל.. ../images/Emo187.gif

טוב, האמת היא שכמדומני, חצי מהנהלת הפורום לא תתנגד לקיטשיות (
), אבל זה לא העניין. ממש לא עולה במוחי אגדה לא מוכרת כרגע, אבל.. למה היא חייבת להיות לא מוכרת?

כי...

אני רוצה שהפרוייקט הזה יהיה מיוחד. זה לא שיעור אומנות רגיל. כל הקטע בו זה היצירתיות והאי-שגרתיות. אם אני אקח אגדה מוכרת זה יהיה שגרתי מדי. אתה יכול לעזור לי?

Idan91

New member
קודם כל, אני בת.. ../images/Emo187.gif

שנית, את יכולה להמציא אגדה או מעשיה בעצמך. הרי את יודעת איזה מבנה של אגדה את רוצה.. קצת כתיבה יצרתית רק תועיל, ובהחלט תוסיף למקוריות.

ej for all

New member
לא, לא

אל תקשיבי למנהלת הפורום החביבה.......(עם כל הכבוד, כמובן) שתי הצעות... 1. לכי לגוגל, תרשמי אגדות...באחד האתרים יש 40 אגדות הודיות אוטנתיות, ואני בטוח שתמצאי שם משהו. 2. תכנסי לגוגל...תכתבי משחקי תפקידים. תכנסי לאתר של העמותה למשחקי תפקידים, פורומים, ותידי מה את מחפשת.....יש שם אנשים טובים. בטוח יעזרו לך

ej for all

New member
תיקון שגיאות, למען כבוד הפורום

כתבתי ותידי במקום תגידי....

Idan91

New member
נהה.. ../images/Emo187.gif

שגיאות הקלדה אינן נחשבות לשגיאות, זה בסדר.

ד ג י

New member
הנה קישור

הנה ובתוך האתרא תכנסי לפורומים בצד ימין ואחר כך אני ממליץ חול לשאול ב "יער בין העולמות" אבל גם בפורום "קהילה" סביר להניח שיענו לך

למעלה