אני חייבת את עזרתכם!!!!!!

spirnof ice

New member
אני חייבת את עזרתכם!!!!!!

יש לי בעיה חמורהההההה יש לי נגן MP3 של creative הוא דגם : MuVo n200 ויש לו 256 MB בכל מקרה...... כל פעם שאני מכניסה את החיבור למחשב זה רושם לי שהמכשיר לא מחובר... ועקב זה אני לא יכולה להוריד שירים לנגן... מישהו יודע מה לעשות?!?!.... הכל מותקן... זה פשוט לא עובד

spirnof ice

New member
ד"א.... הוא דיי חדש...

פעם אחת הכנסנו שירים ומאז זה לא פועל...

OniOn Of a dOwn

New member
אולי תפנילאחריות?

או שתפרמטי אותו, אםאפשר דרך המכשיר? או שתתקשרי למתמיכה טלפונית אם יש לקריאייטיב בארץ...?

spirnof ice

New member
הא תודה... לא ידעתי שיש תמיכה...

אני אנסה.... ומה זאת אומרת לפרמט???..... הא הנגן עצמו ההורים שלי קנו בניו יורק... זה קצת בעיה עם האחריות...

OniOn Of a dOwn

New member
אממ תסתכלי בחוברת הדרכה אולי

אפשר לפרמט אותו דרך המכשיר ולא דרך המחשב.. וככה אם יש לו איזו תקלה היא תימחק עם כל התוכך שהעברת למכשיר, לפחות ככה אני משער אם אין כזה דבר אז אולי תנסי מחשב אחר? או כניסה אחרת של USB? יכול להיותשהבעיה במחשב ולא בנגן. אני חושב שמכאן אני כבר לא יכול לעזור לך... אני לא מכיר ת'מכשיר...

gt-master

New member
נסיון לעזרה>>

כשאת מחברת אותו למחשב,בגן עצמו יש סימן שהוא מחובר? יש לי הרגשה שיש לך בעיה דווקא במחשב ,לכן אני מציע לך לחבר אותו למחשב אחר ולבדוק. דבר נוסף שלא ברור לי זה איפה הוא רושם לך שלא מחובר? בתוכנה של קריאטיב? "במחשב שלי" את רואה אותו ככונן? בקיצור תנסי לענות על השאלות ששאלתי ונוכל להתקדם.

spirnof ice

New member
כמובן!!!.... בשמחה אני אענה...

אני רואה את החיבור של הנגן ככונן במחשב שלי וכשאני לוחצת עליו אז זה כותב לי את זה....

weird dust

New member
לאן את מחברת את הנגן?

ליציאת USB קידמי או אחורי (מקדימה או מאחורה של המחשב?). שינית משהו מאז הפעם ההיא שהוא פעל?

spirnof ice

New member
לא שיניתי כלום...

ואני לא מוצאת חיבור מאחורה.... כאילו יש חיבורים אבל הם תפוסים

weird dust

New member
וכשחיברת? זה היה מקדימה?

איך ניתקת את המכשיר? באופן מאובטח כמו שכתוב בספר או שפשוט שלפת אותו מהשאלטר (מהכניסה - אבל שאלטר יותר מגניב
)?

spirnof ice

New member
חחחח... כן מהשאלטר....

לא חשבתי שיש דרך באובטחת..... יכול להיות שזו הבעיה???

weird dust

New member
כן

מאוד הגיוני שזה מה שיצר את הבעיה. ברגע ששלפנו מהשאלטר זה עלול "לשרוף" את הנגן. זה עלול לגרום לERRORS ולשאר בעיות. וזה עלול לגרום למה שקרה לך. יש צורך באמת לעשות פורמט. איך מנתקים באופן בטוח: למטה ליד השעון, אחרי החיבור של הנגן מופיע כזה סמל חדש. לוחצים עליו מקש ימני ואז אומרים לו לבצע ניתוק מאובטח.

weird dust

New member
צריך לקרוא בספר ולשחק בהגדרות

הבעיה שלנו כפורום לא רישמי זה שבעצם כל אחד מכיר את הנגן שלו מצויין ועוד נגן אחד או שניים והשאר עונים על מה שדומה. אבל בהגדרה כאן אני לא מכיר. היום לא הצלחתי להגיד למישהו איך מפרמטים את האייץ 10 כי לא נגעתי בתוכנה שלו בחיים. בנגן ובמה שקיבלו איתו כן, אבל לא בתוכנה שלו.

spirnof ice

New member
אני לא מאמינה!!!

אין לי את הספר... כנראה זרקו את הקופסא ולא שמו לב לספר שבתוכו.... אם למישהו יש נגן כמו שלי...(פירוט בהודעה הראשונה) אז אני אשמח אם הוא יעזור לי! תודה בכל מקרה על הכלללללל

יאיר B

New member
מדריכים לנגנים של קריאייטיב

ניתן להוריד מאתר קריאיטיב, בקישור למטה. הערה: את לא מתבלבלת בדגם? לא מצאתי באתר n200 אלא v200.

למעלה