אני חייבת את עזרתכן

אני חייבת את עזרתכן../images/Emo5.gif

בנות יקרות הסיוט האישי שלי ממשיך וממשיך , אין ספק שהפורום מכניס אותי לפרופורציות אני עם כולכן . אני די נואשת , כבר 4 ימים יש לי הפרשות חומות כמו שהיו לפני ההפלה אילו שבישרו לי שההריון נגמר עוד לפני שהתחיל הרופאה שלי רוצה לחכות שהמחזור יגיע אבל מי אמר שהוא בטוח יגיע , ויש לי בעיה עם המערכת הרפואית שתמיד תחכה לרגע האחרון רק אחרי שמוצו כל הניסים הם ייבדקו וייטפלו. אני חייבת שתספרו לי אתן אם היו לכן דימומים אחרי ההפלה לפני המחזור ואם לא גם ספרו לי , כמו כן אם מישהי עשתה בדיקת בטא שיצאה חיובית אחרי ההפלה וירדה מעצמה אחרי כמה זמן אני גם אשמח לדעת אני רוצה להיות בטוחה לפני שאני נילחמת שייבדקו אותי כבר עכשיו , אני מאוד מוטרדת מהעניין לילה טוב זיוה

מקווה שהתשובה תעזור

אני עברתי גרידה בשבוע 15. בשבוע שאחרי הגרידה היו לי דימומים קלים וכאבי בטן חזקים. הדימום התגבר אחרי שבוע. חודש אחרי הגרידה היו לי במשך שבוע כאבים שמזכירים כאבי ביוץ. ואחרי זה שבוע של סימני מחזור / הריון. 5 שבועות אחרי (+ יום), היה לי דימום קל. למחרת כאבי מחזור בינוניים + דימום וסתי + עייפות נוראית --> כנראה מחזור (קצת שונה מהרגיל). בדיקת ביטא לא עשיתי אחרי הגרידה, כך שאני לא יכולה לעזור לך בזה. שבוע אחרי הגרידה, בגלל הכאבים, נבדקתי והרופאה. ובסוף השבוע הזה אני שוב הולכת להבדק. מקווה גם לדעת יותר על מה שגרם לעובר למות. לדעתי, אם את לחוצה, תדרשי להבדק אצל הרופא שלך ואם הוא לא מסכים, תלכי לרופא פרטי (תקבלי החזרים מהקופה). את תמיד יכולה ללכת גם למיון נשים. מקווה שעזרתי לך במשהו.

חלי היי

למה את מתכוונת בסימני הריון/ מחזור?היה לך דימום כלשהו?אם כן כמה זמן הוא נמשך?

היי זיוה

סימנים : חזה כואב, כאבי בטן, הרגשת טשטוש ועייפות לפעמים קצת בחילה. התחיל לי דימום קל מאוד ביום חמישי, שהפך לדימום נורמלי ביום שישי, נחלש בשבת והיום שוב כמעט נעלם.

sael

New member
עניתי לך

עניתי לך בהמשך לשאלה ששאלת אותי בתאריך 26/7 (בתחתית עמוד זה).

בטא

זיוה לבטא לקח איזה 3 שבועות לרדת ממש לאפס אצלי. גם לי נשבר כבר מכל הדקירות אבל אין מה לעשות.

למעלה