אני חייבת הסבר!

my name is xxx

New member
אני חייבת הסבר!

יש לי ידיד שלפני שנה פחות או יותר הייתי דלוקה עליו רצח והיינו נפגשים ושוכבים.. בכל מקרה כל אחד המשיך עם החיים שלו לי יש חבר ולו יש חברה אבל הוא לא הפסיק להתקשר אלי כדי שנפגש בשביל סקס. הוא אומר שחברה שלו לא מספקת אותו ויש לו סקס טוב איתי והוא רוצה להתפרק. אני לא נפגשת איתו אבל כשהו מתקשר אליי אנחנו מדברים מלא. בערב רש השנה שלחתי חג שמח כמעט לכל המספרים של ידידם שלי וחברות שלי בפלאפון, שלחתי גם לו. פתאום אני מקבלת הודעה- מיזה? אני עונה ואז אני מקבלת עוד הודעה- "זאת חברה שלו אני ימסור לו את צריכה עוד משהו?" פאק.. שלחתי רק שנה טובה לא אוהבת אותך לא אני חארמנית עליך כלום והבחורה אפילו לא מכירה אותי היא לא יודעת מי אני. אחרי חצי שעה אני מקבלת עוד הודעה שנה טובה גם לך דיברת עם חברה שלי ועל תשלחי יותר הודעות כי היא מתעצבנת. בי כאילו מה נסגר עם הבן אדם!?!? תעזרו לי תסבירו לי.

הי הלי גם ידיד

טוב שהיינו מדברים מלא אמנם לא הגיע למצב ששכבנו אבל גמני שלחתי לו הודעה וחברה שלו קיבלה אותה והתעצבנה היא אפילו התקשרה אליי והזהירה אותי לא ליצור איתו שום קשר... יש אנשים שהם חסרי ביטחון והמפלצת הירוקה משתלטת עליהם. קורה.

אורזמן

New member
אם הוא היה ידיד אמת

הוא לא היה מגיב בצורה כזאת. היה איתו פעם משהו וזהו, זה נגמר תמשיכי בדרך בלעדיו, עם תגובה כזאת הוא לא שווה כחבר. מאחר שהוא רוצה בך רק לז*** וירטואלי או לא ולא מעניין אותו שאת נפגעת

Palm tree

New member
יש צד שני למטבע הזה

גם היא מעוניינת בו רק לז***. ויש בזה משהו רע? כן. אבל למי איכפת? אם הסקס טוב, ולא איכפת לך לבגוד בחבר שלך, אז תמשיכי. רק אל תתפלאי כשדברים רעים יתחילו לקרות (כמו שקורה עכשיו) כי זה מה שקורה כשעושים דברים רעים. לפעמים זה ממש ממש שווה את זה ויכול להיות חטא נהדר לחטוא, ולפעמים פחות. כל אחד ומה שמתחשק לו.

פלדברג

New member
אז ככה....

עד לפני חודש הייתה לי חברה 5 שנים, חברה שלי הייתה הבן אדם הכי, אבל הכי קנאי בעולם (היא הייתה בודקת לי את הטלפון לראות עם מי דיברתי!!!), כנראה שיש אנשים שהם כאלה, הם קנאים וזה לא בהכרח מרוע לב אלא דווקא מחוסר ביטחון עצמי.... אין לך מה לקחת את זה אישית, מנסיון אני יכול להגיד לך שבחורות כאלה עושות את המוות לחברים שלהם (אשכרה מסרסות אותם!)... תעזבי את זה, תבלי, העולם והחיים יפים...

נגמרו הזיונים ולא משחקים

אם את לא מספקת לו סקס כמו בעבר, את מיותרת בשבילו.חברה לדיבורים יש לו והוא חיפש להמשיך איתך את עניין הסקס וגם דיבורים. ברגע שאת לא רוצה להיפגש ורוצה רק דיבורים,את לא מתאימה לתוכניות שלו. הסיפור עם ההודעות בראש השנה זה רק תירוץ לנתק את הקשר.

למעלה