אני חייבת כבר להוציא את זה מהמערכת

Rachel939

New member
עניתי על השאלה הראשונה ששאלת אותי

לגבי שאלת הנטייה המינית: זה לא המקום בשבילי לפתוח את העניין הזה.

Rachel939

New member
אני חייבת כבר להוציא את זה מהמערכת

אני א- מינית, זה מרגיש ממש אחלה לדעת סוף סוף מה לא התיישר עם כל מי שסביבי.
אני כותבת כאן כיוון שאין לי כל כך עם מי לדבר על זה ואני וכולה להתבטא פה.
אמנם סיפרתי למישהו אחד, אבל לא בא לי לפתוח את זה יותר מידי כי זה נדמה שלמרות הקבלה, לא באמת מבינים אותי, כמו שאני לא מבינה אותם...
הנושא הזה ממש מעסיק אותי לאחרונה.
פעם עוד הייתי יכולה להדוף שאלות כמו "איך זה יכול להיות שעדיין אין לך חבר".
עכשיו אני פשוט אומרת לכולם שכנראה שזה לא יקרה והם מפרשים את זה בתור הרמת ידיים וזה ממש מצחיק אותי כי אני לרגע לא אומרת את זה כאילו שאני מוותרת.
כל הצורך הזה של אנשים להיכנס למשבצת שכולם רואים מסביב- הבית הבעל ושלושת הילדים מאוד מקשה עליהם לקבל קונספט שונה.
המטרה הנעלה של אנשים בחיים היא למצוא את הנפש התאומה שלהם. הם לא מאמינים לי כשאני אומרת שאין כזה דבר...
הלחץ השקט הזה הופך להיות יותר ויותר רועש, אני שמחה שלפחות עכשיו אני יודעת שזה בסדר.

k500

Active member
מנהל
ברוכה הבאה

טוב לדעת שאת מרגישה נוח להתבטא ולשתף את מה שאת מרגישה כאן, איתנו.
אכן, רבים בחברה עדיין לא מקבלים או לא מאמינים שיש דבר כזה א-מיניות, בעיקר מהסיבה הפשוטה שאין להם מודעות לעניין. רובנו כאן מכירים את שלל ההערות והשאלות אודות א-מיניות, בעיקר מהפן המפקפק בכך שזה קיים.

אז כן, הפורום הוא המקום להתבטא ולשתף, לשאול ולתהות על א-מיניות וכל הנוגע בכך. יש גם פייסבוק ווטסאפ, אבל כאן יש אינטימיות ואנונימיות שקצת חסרות שם וזה נתון לשיקולך.

רק משהו קטן לגבי נפש תאומה וזוגיות: זה אפשרי להיות א-מיניים ולמצוא זוגיות, אהבה או נפש תאומה, השאלה מה את רוצה ומה את מעדיפה בחיים. רבים/ות כאן כן מחפשים זוגיות א-מינית לגווניה השונים וזה נושא בפני עצמו לדיונים, כמו גם במפגשים שלנו ועוד.

אז כאמור, את מוזמנת להיות כאן תמיד, אנחנו נשמח לעזור, לענות ולהשתתף בכל מה שתרצי. בהצלחה

mymai1986

New member
גם אני פה אם את רוצה לדבר

הי,
כבר יצא לי כמה וכמה פעמים לדבר ולעזור לאנשים פה להבין יותר
אם את רוצה לדבר תכתבי לי במייל ונמשיך משם:
[email protected]

למעלה