../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif איך להכנס לטאגליינס../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
ישבתי וחשבי, וחשבתי, וחשבתי איך לעזאעל אצליח לפרוץ את אותו מחסום בלתי אפשרי שאף אחד לא פרץ מאז שהדר עוד הית צעירה ורעננה- להכנס אל אותה שורה חמקמקה: הטאגליינס.(בתרגום לשפת העם: הטגלינינגילטיסייסוט) אני שמח להודיע לכם- שמצאתי רעיון! לכתוב מדריך! איך להכנס לטאגליינס. (המדריך מדבר בלשון רבים אך מופנה לכולם ולסתיו כאחד) הבא נתחיל: --------------------------------------------------------------------------------------- שלב 1- נושא מעניין: רבים מאיתו-חברי הפורום, קוראים את כל ההודעות החדשות גם אם הם לא מענינות או לא מדברות על זהויות מיניות והתחת של פרג. אך אותם קוראים תמימים, שבצער רב וביגון נכנסו בטעות לפורום או בעקבות כישוף אפל שהדר הטילה עליהם לא יקראו כל הודעה והודעה כולל ארכיון הפורום כמו סתיו ואנוכי, הם יקראו רק את הכותרות המענינות. רוב הכותרות המענינות הם: "דביל XDDD" סתומהXDDDD" אידיוט XDDDD" "תמונות עירום של פרגי" "תמונות עירום של וייל" תמונות של תפוח" "תמונות עירום של גילי!!!" "עירום" "אני לסבית" "אני הומו" "סתיו לסבית" "סתיו הומו" אולי כותרות אלה בהחלט מושכות קוראים, אך המ"פ שלנו -הדר חייבת לשמור על צנזורה בשביל לקבל את ההנחות השבועיות שלה בקנית מוצרי הגיינה נשית והגנה מינית שתפוז מעניק לה ובגלל זה היא לא תכניס אותם לטגלייינס. שלב 2- תוכן מעניין: כראוי לכל הודעה שמכבדת את עצמה בפורום- אסור בשום אופן שתהיה הודעה שגדולה מחמש שורות!!! (לא כולל"חחחחחחחחחחחח") אם הודעה תחרוג מכללים אלו, ההודעה תיחשב רצינית וחבר הפורום עלול להיות מנודה ע"י שאר העדר. כראוי למנהיג העדר הוא היחידי שיכול לכתוב הודעות עיניינות למחצה. בנוסף מנהיג העדר הוא היחיד שבאופן חוקי מורשה להוליד את ה
הנסגד, אף נושא שמשורשר ל
יוכל להיות אי פעם בטאגליינס. שלב 3- פרוטקציה: בכדי להתקבל לטאגליינס הנסגד עלייך לענג בצורה ידנית או אוטומטית את הדר ונעם. רצוי בליל ירח מלא ובשילוב חזה עוף בגריל באקט. ההודעה שלך תיכנס לטאגליינס אך ורק אם היא תעמוד בכללי הפורום: א. אין להגיד שהייניקן זה מגעיל. 2. לאחר כמינימום חצי שנה בפורום כל אחד נדרש להחליף כינוי פעם אחת לפחות. ג.להתנג יפה להדר, מעניקת האדום. 4.לא לצחוק על סתיו ו\או על אפי. ה.
BEP שליטעעעעעעעע 6. לדעת להבדיל בין הגלים ו\או לדעת לשחות במקרה שעוד גל יצטרף ויתרחש צונאמי. אני מקווה שלאחר מדריך זה יותר ויותר הודעות יכנסו אל אותה שורה חמקמקה. --------------------------------------------------------------------------------- עכשיו אני יכול להכנס לשם @@? אני יודע שזה היה מעפן, אין לי כח
זו ההודעה הכי ארוכה שכתבתי|חבולבול| יום דביק D: