אני חייבת לדעת משוו דחוףףף !!!!!!

אני חייבת לדעת משוו דחוףףף !!!!!!

היי... אני מעריצה של סטייסי אן פרגוסון (כלומר פרגי) אני יודעת עליה המון.. אני רוצה לדעת על עוד חבריי הלהקה.. אז מי שיודעע עוד דברים על חבריי הלהקה ולא על פרגי תספרוו ליי.. ואמממ שמעתי שיש הופעה של בלאק אייד פיז בירושליםם.. וזה רק שם ההופעה ?!%#%@^ זה לא יהיה בעוד איזה מקום ?!%#^%^#^ ><((((> ולו <))))><

x N O A M x

New member
K אז ככה

אז את פרגי אמרת נכון. חברי הלהקה הם: (מימין לשמאל) טאבו (ג'יים גומז) פרגי (סטייסי פרגוסון, שידעת) אפל די אפ (אלן פינדה) ווויל אי אמ (וויליאם אדמס) בעיקרון הלהקה הזו הוקמה בשנת 1995, ללא פרגי. פרגי הצטרפה רק בשנת 2003 והלהיט הראשון שלהם ביחד היה "Where Is The Love" הלהקה לפני שפרגי הצטרפה הוציאה שני אלבומים: 'Behind The Front' וBridging The Gap' ממ זהו בעיקרון. בואי נגיד ככה שמאז שפרגי הצטרפה היא הפכה להיות יותר נערצת ונאהבת. פרגי הוסיפה המון. לפני פרגי עבדה איתם זמרת בשם קים היל. וכן, יש להם הופעה בירושלים באיצטדיון 'טדי' בירושלים ב9/9, וכן זה רק שם, זו הופעה חד פעמית. הם יופיעו עם השירים שלהם, וגם פרגי תופיע עם השירים שלה ווויל ישמיע השמעת בכורה לשירים שלו באלבום "Songs About Girls" שייצא ב25/9. אם תרצי לדעת או משהו תשאלי:) מקווה שעזרתי.

תודה=] ועוד משו...;)

תודה שעזרת לי.. הבנתי יותר דברים.. ואממ.. יש לך ת'שם של האלבום האחרון של בלאק אייד פיז ?!$#@^$%^% ><((((> ולו <))))><

x N O A M x

New member
כן

'Monkey Business' >> בקרוב ייצא להם עוד אלבום שייקרא 'Energy Never Dies' או בקיצור 'E.N.D'

לגבי ההופעה...

פרטים? נשארו כרטיסים? כמה עולה כרטיס? איפה אפשר להשיג הנחות? באיזה שעות ההופעה, וכיו"ב... תודה מראש!!

system רולז

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo210.gifתשובות

- נשארו כרטיסים, את יכולה להזמין כרטיסים בהדרן - http://www.hadran.co.il/auto_choose_ga.asp?area=701 - הכרטיס לדשא עולה 360 ש"ח - כרטיס לישיבה לא מסומנת עולה 306 ש"ח - כרטיס ל V.I.P עולה 1550 ש"ח - כרטיס לתא כבוד עולה 720 ש"ח זה המחירים מתוך הדרן. - בקשר להנחות אני לא יודעת. - 09/09/07 16:00 - ומידע על כל ההופעות באתר הבא - http://www.jerusalemrocks.co.il/?M2CID=277&ToolID=3AWIK1

g a l 9 4

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif איך להכנס לטאגליינס../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ישבתי וחשבי, וחשבתי, וחשבתי איך לעזאעל אצליח לפרוץ את אותו מחסום בלתי אפשרי שאף אחד לא פרץ מאז שהדר עוד הית צעירה ורעננה- להכנס אל אותה שורה חמקמקה: הטאגליינס.(בתרגום לשפת העם: הטגלינינגילטיסייסוט) אני שמח להודיע לכם- שמצאתי רעיון! לכתוב מדריך! איך להכנס לטאגליינס. (המדריך מדבר בלשון רבים אך מופנה לכולם ולסתיו כאחד) הבא נתחיל: --------------------------------------------------------------------------------------- שלב 1- נושא מעניין: רבים מאיתו-חברי הפורום, קוראים את כל ההודעות החדשות גם אם הם לא מענינות או לא מדברות על זהויות מיניות והתחת של פרג. אך אותם קוראים תמימים, שבצער רב וביגון נכנסו בטעות לפורום או בעקבות כישוף אפל שהדר הטילה עליהם לא יקראו כל הודעה והודעה כולל ארכיון הפורום כמו סתיו ואנוכי, הם יקראו רק את הכותרות המענינות. רוב הכותרות המענינות הם: "דביל XDDD" סתומהXDDDD" אידיוט XDDDD" "תמונות עירום של פרגי" "תמונות עירום של וייל" תמונות של תפוח" "תמונות עירום של גילי!!!" "עירום" "אני לסבית" "אני הומו" "סתיו לסבית" "סתיו הומו" אולי כותרות אלה בהחלט מושכות קוראים, אך המ"פ שלנו -הדר חייבת לשמור על צנזורה בשביל לקבל את ההנחות השבועיות שלה בקנית מוצרי הגיינה נשית והגנה מינית שתפוז מעניק לה ובגלל זה היא לא תכניס אותם לטגלייינס. שלב 2- תוכן מעניין: כראוי לכל הודעה שמכבדת את עצמה בפורום- אסור בשום אופן שתהיה הודעה שגדולה מחמש שורות!!! (לא כולל"חחחחחחחחחחחח") אם הודעה תחרוג מכללים אלו, ההודעה תיחשב רצינית וחבר הפורום עלול להיות מנודה ע"י שאר העדר. כראוי למנהיג העדר הוא היחידי שיכול לכתוב הודעות עיניינות למחצה. בנוסף מנהיג העדר הוא היחיד שבאופן חוקי מורשה להוליד את ה
הנסגד, אף נושא שמשורשר ל
יוכל להיות אי פעם בטאגליינס. שלב 3- פרוטקציה: בכדי להתקבל לטאגליינס הנסגד עלייך לענג בצורה ידנית או אוטומטית את הדר ונעם. רצוי בליל ירח מלא ובשילוב חזה עוף בגריל באקט. ההודעה שלך תיכנס לטאגליינס אך ורק אם היא תעמוד בכללי הפורום: א. אין להגיד שהייניקן זה מגעיל. 2. לאחר כמינימום חצי שנה בפורום כל אחד נדרש להחליף כינוי פעם אחת לפחות. ג.להתנג יפה להדר, מעניקת האדום. 4.לא לצחוק על סתיו ו\או על אפי. ה.BEP שליטעעעעעעעע 6. לדעת להבדיל בין הגלים ו\או לדעת לשחות במקרה שעוד גל יצטרף ויתרחש צונאמי. אני מקווה שלאחר מדריך זה יותר ויותר הודעות יכנסו אל אותה שורה חמקמקה. --------------------------------------------------------------------------------- עכשיו אני יכול להכנס לשם @@? אני יודע שזה היה מעפן, אין לי כח
זו ההודעה הכי ארוכה שכתבתי|חבולבול| יום דביק D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בוכיהבוכיה תמות !! בוכיהבוכיה

כל דבר להכניס אותי בוכיה בכל שורה ח-י-י-ב פשוט שיהיה "סתיו" !~? בוכיהבוכיהבוכיה די כבר ! אני שונאת אותך בוכיה אבל זה היה מצחיק XDDDDDDDDD

system רולז

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

x N O A M x

New member
'אסור שתהיה הודעה שגדולה מחמש שורות!'

לא הכנסתי את ה'בשום אופן' כי לא היה אפשר>< K אז ככה, א. אתה אידיוט XDDDDDDDDDDD תמונות עירום של גילי!!!!111 ב. אינני מבינה עד עכשיו על מה מהות ההודעה ובמה היא עוסקת. ג. הדר וסתיו סתם איזה ילדות שלא מבינות כלום מהחיים שלהן. [אל תקחו ללב זה סתם להדגיש שגל הוא חזיר מפותם] ורגע, איזה גל אתה? סיסטם? ואגב, הייניקן זה איכ.
*שמש שוקעת של הטלטאביז* סטגדיש.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ~ נעם מנודה !!!!!!!111 ~

יותר מ5 שורות ! נעם מנודה !! ~חרם~ ~מעיפה אותך בכוחות המחשבה~

Cuttie Cat

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאא?!?!?!?!?!

דייי לשמש אותי בכל שיחת חרמניזם שלכם!!! מה תמונות עירום יכלביםם

g a l 9 4

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח