אני חייבת לדעת...

אני חייבת לדעת...

איפה יש חנויות שמוכרות חליפות יד שנייה טובות??? התעייפתי מלחפש אנשים שמוכרים.. ואין לי כסף

PinkyRaSta

New member
מה התקציב שלך? ../images/Emo210.gif

אם את לא גבוהה מדיי <עד 1.70-1.75> ויש לך מבנה גוף רזה תקני חליפה חדשה חדשה ב600 ש"ח ריפ קארל אבל של ילדים. מידה 16 הכי גדולה, יש גם 14 שיכולה להתאים אם את די נמוכה ומבנה גוף ממש קטן/רזה.. אני אישית קניתי חליפה כזו של ילדים מידה 16 והיא פיקס עליי.. ו600 שקל זה סבבה ביותר לחליפה חדשה מהניילון. לא מושתנת על ידי גברברים שלא יכולים לסבול קור ל5 דקות ראשונות
ולא כלום חיחי יש לנו יתרון כי אנחנו נשים D: המחיר של חליפות יד2 באינטרנט הרבה יותר זול מהחנויות השונות, אז עדיף לך להשקיע קצת <באמת שזה קצת> יותר ולקנות כבר חדשה חדשה.. כמובן אם זה מתאים לך והכול. ואם לא.. נסי להתקשר לכל מיני חנויות גלישה <חפשי באינטרנט, דפי זהב> תתקשרי ותשאלי אם הם מוכרים חליפות יד2 ומה טווח המחירים בערך..

תודה!!

אם אני 1.60 ושוקלת בערך 47...יתאים לי מידה 16?? ואיפה אני יכולה למצוא חליפות של ריפ קארל באיזור המרכז? תודה

PinkyRaSta

New member
יש מצב שאפילו 14 <ילדים> תתאים../images/Emo210.gif

אבל תמדדי בחנות. הוממ חנויות באיזור המרכז- + בורדר ליין- הירקון 319 תל אביב. + אינטרסרף- קיבוץ גלויות 32, תל אביב. + יש את וודיס, שאנלאדעת עד כמה יש שם יותר מרק אופנה, אבל תנסי יש בקניון עזריאלי (03-6093666) ויש ברמת אביב (03-6643712) ובטוח יש עוד, פשוט אני לא כוכך מתמצאת באיזור. חפשי בדפי זהב.. או משו

למעלה