אני חייבת להגיד משהו אחד לכולם!!

caroline barina

New member
אני חייבת להגיד משהו אחד לכולם!!

התמכרות לא משנה כמה היא קשהההה ורעההההההה אם הבן אדם רוצה להפסיק אותה אם הוא באמת באמת רוצה הוא יפסיק! ואל תנסו לעזור למי שלא רוצה כי זה סתם יגזול ממכם כוחות ולא יעזור בכלל!! אני מדברת ממקום של אחת שמתמכרת בצורה מטורפת כמעט לכל דבר ממש ככה והרבה התמכרויות הפסקתי בעצמי דברים שפסיכיאטרים שניסו לעזור לא הצליחו אם זה לא יבוא מהבן אדם עצמו, זה לא יעבוד!!! הייתי גם במקום של לנסות לגמול מישהו מהתמכרויות בעיקר של שקרים זה לא שווה את המאמץ! אם מישהו ירצה להפסיק התמכרות, הוא יפסיק..! אלכוהול, סמים, סיגריות, סטוקים, גניבה, צ'אטים, שקרים, רמאויות, טלפון, ביזבוז כסף, הכל!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט ונכון...!

את צודקת בהחלט הכל זה כוח רצון,אבל-

בע"ה לפעמים כשההתמכרות היא קשה אנחנו צריכים לקבל כוח חזק מאיתנו, קבוצות ושיחות פרטניות.לפחות אני נעזרת בזה. היתי אלכוהוליסטית 6 שנים שתיתי 8-9 בקבוקים ביום לא כולל הבירות, מה שאני לומדת בקבוצה ב"תוכנית אנ איי" היא שאין לי בעיה של אלכוהול אלא בריחות מהרגשות והפחד שלי להרגיש. ואני נקיה היום אבל בשבילי בלי הקבוצות על בסיס יומיומי אני עלולה לחזור להשתמש. יש לי גם את ההתמכרות של סמים קלים. ורק כוח רצון עזר לי להגיע לאן שאני נימצאת היום והדרך רק התחילה לי היא עוד ארוכה והיא לא נגמרת לעולם. זה ניקרא מכור-נקי וזה שמישתמש- מכור-פעיל

caroline barina

New member
דבר ראשון

אני חייבת להגיד לך כל הכבוד!!! אני בטוחה ששמעת את זה כבר מאלפי אנשים אבל תמיד נחמד לשמוע מחדש עד כמה שהצלחת לעשות משהו טוב עם החיים שלך.. אה? שימחת אותי מאוד לשמוע... אני מקווה שתמשיכי בדרך הזאת מעכשיו ועד עולם ושתהיה לך כל ההצלחה שבעולם!!!!!!!

למעלה