אני חייבת להגיד

Aאלינור

New member
אני חייבת להגיד

אני די חדשה, ולמרות שהצהרתי לפני יומיים שאני מתחילה דיאטה (מחדשת יותר נכון), זה לא ממש קרה. מה שטוב הוא שכן התחלתי לאכול קצת יותר ארוחות מסודרות, אך היום עדיין מטובל בחטיפי אנרג´י ופופקורן לרב. בכל אופן, מה שרציתי להגיד זה שבגלל שאני חדשה, לא הספקתי לקרוא כמעט שום דבר שנכתב בפורום. ואני מתחילה לקרוא, כל פעם קצת, (מהסוף להתחלה כדי להיות מעודכנת), וההודעות כאן כל כך מעודדות, כל כך מלאות תבונה, והבנה של המצבים השונים והקשיים של אנשים שצריכים לרדת במשקל. מכל הודעה פה אני מתעודדת יותר ויותר. ועל אף שחשבתי לוותר לעצמי השבוע, ולדחות את הדיאטה לאחרי המבחן (לשבוע הבא כלומר), שיניתי את דעתי. עוד לא אכלתי כלום היום (אני יודעת זה לא טוב) אבל עכשיו אלך להכין ארוחה טובה ומזינה. בזכותכם תודה, אלינור

אביטל +

New member
שלום אלינור

תחשבי על הרעיון הבא - אל תתחילי דיאטה בכלל תשני את הרגלי התזונה שלך, ממה שאת אומרת זה משהו שהרבה יותר מתאים לך אחד הדברים שגורמים לנו לאכול יותר מדי זה המחשבה ש "צריך להתחיל דיאטה ואז לא יהיה אפשר לאכול כמו שרוצים" וממה שאמרת לגבי "לדחות" אני חושבת שאצלך הדיאטה נתפס כדבר קשה ומעיק מעבר לתזונה מאוזנת בשילוב פעילות גופנית יכול להביא לירידה במשקל סתם נקודה למחשבה שיהיה לך בהצלחה במבחן

למעלה