אני חייבת להודות

אני חייבת להודות../images/Emo10.gif

אני הכי מעדיפה את העונה הראשונה מבין השניה והשלישית
זה כלכך מדהיםםם למרות שדייויד טננט נראה טוב,אני נורא אוהבת את כריסטופר

לא ראיתי את השלישית

אבל לפי דעתי העונה השנייה לא הייתה משהו אחרי הפרק של ה"סקול ריוניון" עם שרה ג'יין.

XUXA141

New member
אני דווקא אהבתי את השלישית.

קודם כל כי יש מגוון גדול של הזדמנויות לדיוויד להציג צדדים אחרים של המשחק שלו, ובכלל יש לו חלק דרמטי גדול יותר מאשר סתם לרוץ ולהביס אוייבים. יש גם הרבה הרבה יותר הומור, כולל הומור עצמי וקריצות לכל מני כיוונים. דבר שלישי, יש המון קישורים בין הפרקים ובין הסידרה לטורצווד , וזה כיף כשאתה מזהה קשר כזה, כמו הפתעה קטנה. (למרות שהיו איזה שנים שלושה פרקים ממש לא טובים, כולל פרק אחד שהיה חזרה כמעט מושלמת על פרק מהעונה השניה, והיה לו כשל לוגי גדול). הדבר היחיד שקצת פגע היה... ובכן... מרתה. אבל לקראת הסוף היא קצת השתפרה.

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד פרק 9 בו רואים צד אחר של הדוקטור/ דייויד. נורא אהבת את הפרקים 8,9 Human nature, the family of blood וגם הגישה של דייויד יותר מתאימה לדוקטור לדעתי. למרות שכריסטופר גילם את הדוקטור טוב מאוד, אני נוטה יותר לכיוון של דייויד. כל ההומור, קלילות הדעת גורמים לסדרה להיות יותר מעניינת לדעתי..

I Tusha I

New member
היי היי, גם אני מסכימה

עונה 3 לא ראיתי אבל ללא ספק העונה הראשונה עדיפה על השניה.

GrEeNgIrL3

New member
יש לי שאלה

למה את ערה בשש וחצי? חחח חופש גדול! תנצלי את מה שנשאר ממנו ותישני! חח

GrEeNgIrL3

New member
אני לא נעלמתי חח

ובקשר לפינה, לא הייתה כל כך התעניינות.. הייתי שבוע בחו"ל ובאילת ולא פתחתי את הפינה, אף אחד לא אמר כלום, אז הבנתי שהפינה לא כל כך מעניינת אנשים חח

GrEeNgIrL3

New member
כי ביום ראשון יש ביה"ס ../images/Emo3.gif

ולי יש עוד חודשיים חופש! חח

TheSegal

New member
אני דווקא אהבתי את העונה השניה

אבל זה כנראה בגלל שני הפרקים האחרונים שלה שהביאו הומור דאלקי משובח

רעותוש02

New member
גם אני מעדיפה את הראשונה השניה...

היתה כאילו מהירה מדי...לא יודעת להסביר ואני גם אוהבת את השחקן קצת יותר...

למעלה