אני חייבת להכניס נושא...תקראו

ilovedoctorwho

New member
אני חייבת להכניס נושא...תקראו

היי אני חדשה בפורום,אבל אתם מדברים בכלל על דוקטור הו או שרק על טורצ'ווד? כלומר,טורצ'ווד סדרה נחמדה אבל...אתם מדברים על דוקטור הו?

בטח!!

פשוט עכשיו יש לטורצ'ווד פרקים חדשים ולדוקטור הו אין... תאמיני לי מדברים פה טונה על דוקטור הו פשוט לא כרגע :)

ilovedoctorwho

New member
אה סבבי

אני לא כל כך עוקבת אחרי טורצ'ווד למרות שזאת סדרה שנוצרה בעקבות דוקטור הו אבל אמרו לי שזה טוב... אמרו לי שיצאו פרקים חדשים של דוקטור הו רק בסתיו...
אבל אני אראה את הסדרה מהתחלה עד הסתיו חח...

ilovedoctorwho

New member
אחותי גם מתה על דוקטור הו(היא הכירה לי את זה)

והיא אמרה לי שבסתיו.............. אולי זה השתנה מאז שהיא אמרה לי
היא אמרה לי בתחילת הקיץ

ilovedoctorwho

New member
אני הייתי באיחור של 3 שנים

בכל הסדרה.......... אני רואה את כל הסדרה מההתחלה עד שיצא הפרק החדש... אני עכשיו בעונה הרביעית.

ilovedoctorwho

New member
כנסו לקישור הזה ולכו לאמצע העמוד../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

http://gallifrey27.tumblr.com/

limors2

Active member
יש הרבה אמצע לעמוד!

אהבתי את המקלחת הטארדיס. ואת החתול הבורח בתחתית העמוד שבדיוק ראיתי את הסרטון שלו לא מזמן

ilovedoctorwho

New member
סורי...התבלבלתי...תסתכלי בהודעה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

שכחתי שפתחתי את זה לפני יומיים...עכשיו תריך ללחוץ על ה"load more posts" כשאת הכי למטה,פעמיים,ואחרי זה תרדי לאט ותראי סוג של דויד טננט שמחבק דויד טננט שמישהו עשה משהו אחרי שראה את הפרק האחרון בעונה השלישית עם המאסטר,באחת הסצנות האחרונות.

ilovedoctorwho

New member
סורי...התבלבלתי...תסתכלי בהודעה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

שכחתי שפתחתי את זה לפני יומיים...עכשיו צריך ללחוץ על ה"load more posts" כשאת הכי למטה,פעמיים,ואחרי זה תרדי לאט ותראי סוג של דויד טננט שמחבק דויד טננט שמישהו עשה משהו אחרי שראה את הפרק האחרון בעונה השלישית עם המאסטר,באחת הסצנות האחרונות.

למעלה