אני חייבת להפסיק לפתוח הודעות חדשות

whatascene

New member
אני חייבת להפסיק לפתוח הודעות חדשות

אבל אני לא יכולה!!! *grins* ולנושא - כל מי שיש לו איזשהו דיסק מקורי של היוזד, שרשרו לכאן איזה והאם קניתם אותו בעקבות הקומונה (אם ההצטרפות לקומונה, וזה שהכרתם יותר את הלהקה, גרמה לכם לקנות את הדיסקים) או אולי יש כאן מישהו שמתכנן על אחד הדיסקים?

O L g i T

New member
יאיי ^_______________________^

אני קניתי את THE USED, הבייבי שלי ^___^ איך אני אוהבת אותו 3>. כמובן שבלי הבירורים של שני בדיסק סנטר לא הייתי קונה אותו. תודה שני 3> תודה על הקומונה, על הזיוני שכל למוכרים בחנויות דיסקים שהביאו לארצינו את הדיסק הראשון, על הבירורים בשבילי ^^ ועל פתיחת פורום קדוש זה -סוגדת-

Noa Tsror

New member
חח איזה פתרון נפלא זה ללהפסיק

לפתוח הודעות.. כמובן שזה לפתוח עוד הודעה!!... לי יש את in love and dead ואני מודה הקומונה באמת ממש השפיעה עלי... כיאלו הכרתי עוד ועוד שירים.. אז פשוט הלכתי לקנות...

yaelrs

New member
נאמ.. שני, את יכולה לשנות את הכתובת

בחתימה
לי יש שתי דיסקים מקוריים- in love and death ו- the used^^ אממ... קניתי אותם בגלל שאהבתי את הלהקה, לא נראה לי בגלל הקומונה... נאממ.. נראה לי ההורים נוסעים לספרד אז אולי אני אגיד להם לקנות לי ת'דיוידי..

whatascene

New member
בהחלט צריכה לשנות

ולא התכוונתי אם הקומונה שכנעה אותכם, אלא סתם אם אחרי שבאתם הכרתם אותם יותר ואחרי זה קניתם, או שקניתם בכלל לפני זה סתם מתעניינת *הולכת לשנות את החתימה*

מממ.

אין לי עדיין דיסק של דה יוזד;/ אין לי כרגע כמעט בכלל דיסקים כי גנבו לי את התיק דיסקים לא מזמן והיה שם כמעט הכל... אבל אני מתכננת על הדיסקים של דה יוזד מאוד-מאוד. ברגע שיהיה לי כסף... *צריכה עבודה
*

female drummer

New member
אני מתכננת על מייבי ממוריז

טיפשה שכמותי... למה לאר קניתי בניו יורק? למה???????????? בכלאופן, יש לי את אין לאב אנד דאת' וקניתי נראה לי בעקבות הקומונה.....

may90

New member
המ

יש לי את אין לאב אנד דט' לא קניתי אותו בעקבות הקומונה, קניתי כי לפני הכרתי רק מהדיסק הישן ואז שמעתי את הדיסק של בנטל ואממ קניתי ^^

בנטליקע

New member
מממ

יש לי את in love and death maybe memories (מלונדון האא) וזהו ולא קניתי בגלל הקומונה חח..אולי רק את מייבי ממורייז בעצם:p

אהה שני

אני רוצה לבקש את מיבי ממוריז ליומהולדת שלי אבל המוכר שאמר שהוא ישלח את הדיסק לב"ש שלח בסוף?

whatascene

New member
הוא עוד לא קיבל הצעת מחיר בכלל

זה לא דיסק שמביאים לארץ רגיל, צריך דרך איזו חברה.. בלה בלה בלה פעם אחרונה (אתמול) כשהייתי בקניון הוא לא היה, אבל אני צריכה ללכת שוב מחר או משהו אז אני אנסה לתפוס אותו ואני אודיע לך מה קורה עם זה. מקסימום, תמיד יש את אמאזון (או טונה של אתרים אחרים לצורך העניין)

אוקיי

ובקשר לשאלה אז אין לי עדיין שום דיסק מקורי.. הייתי צריכה לקנות את in love & death אבל בדיוק כשהייתי עם אמא שלי לא היה להם ואחרי זה כבר לא יצא לי והדיסקים שהורדתי לא קשורים לקומונה זה היה לפני למרות שהיו לי שני שירים חסרים בדיסק הראשון והורדתי אותם רק אחרי שנפתחה הקומונה

למעלה