אני חייבת לחלוק!!!

DanaJunkie

New member
אני חייבת לחלוק!!!

יש לי רופא שיניים חתיך! זהו... עכשיו אני מזילה ריר בגלל ההרדמה.. אבל יש לי תרוץ טוב

מיטללל

New member
אני חייבת לחלוק...

יש אדם מסויים שדיברתי עמו בטלפון כל השבוע וחצי האחרונים, כמעט מדי יום. (בעניינים הקשורים לצבא). היה נורא.. נעים לדבר איתו. אפילו מעט גלשנו לעוד נושאים. והייתה לי הרגשה שהוא נראה טובבבב. בכל מקרה, היום לראשונה ראיתי אותו ו.. בלי עין הרע.. הוא באמת משגע. (הבעיה היחידה היא שהוא בן 29...) אבל ריר לא הורדתי
(זה רק קורה לי שאני בוהה במפקד
)

DanaJunkie

New member
חיחיחי!!!!

יש לי עוד תור ליום חמישי!!!!!!!!!!!!!!! לא יאומן שאני רוצה ללכת לרופא שיניים!

אני חייבת לחלוק...

שהמורה הפרטי שלי מדהיםםם........ כל פעם אני משחקת אותה שאני לא מבינה כדי לקבוע עוד שיעורים... :)) דרך אגב.. אני חדשה פה.. שלום לכולם :) אני עדי, בת 17.

zep dragon

New member
יש לי מורה לגיטרה חתיך

ושחיין בונגייט (תדמיינו לעצמכן..) זה הרבה יותר נורא וגם לך יש תירוץ!!!!

DanaJunkie

New member
עדכון!! ../images/Emo3.gif

אז.... הנה הסתימה התבצעה.. עם שפה עליונה רדומה ועיוות רצחני בפה..(מה שמסביר את האנשים שהתרחקו ממני באוטובוס חזרה הבייתה) חזרתי מאושרת ומצחקקת כמו ילדה בת 5 שראתה משהו ורוד ומנצנץ בחלון ראווה של חנות ירקות בשנקין...
הוא כל כך חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
כל הסתימה הסתכלתי עליו.. לא כאב לי בכלל.. בשלב מסוים הוא אמר לי להסתכל על התקרה כי אני מוציאה אותו מריכוז.. אהההההההההה! לעזאזל בריאות השיניים! אני הולכת להשחיט כדי שיהיה לי למה ללכת איליו המוןןןןןןןןןן כל יוםםםםםםםםםםםםםםםם! או שלא
, כי אני מתגייסת... ואני אאלץ ללכת לרופא שיניים צבאי...
אני אגרום לאמא שלי ללכת ואני אלך איתה.. זאת אפשרות! אוף... שמישהו יעשה אותו פחות חמוד. חי חי חי חי עם צחקוק של ילדה בת 18 שרואה רופא שיניים מדהים, אני אסיים את ההודעה לפני שאני מתפגרת יוצאת יותר מפגרת ממה שיצאתי. סלחו לי, פשוט ההרדמה עלתה לי למוח.

DanaJunkie

New member
למי שמעוניין...

לדעת בערך איך אני נראית עכשיו.. אז ככה...
(רק עם הפרצוף שלי..)

סוזן50020

New member
חחחחחח

במחנה אוניברסיטת קיץ לנוער, התאהבתי במדריך שלי שהיה בן 25,בהתחלה לא התייחסתי עד שהוא התחיל לשאול אותי שאלות כמו "מה שלומך?" וכו'. לאחר כמה זמן הוא קרא לי שאתיישב לידו בהרצאות כדי להסביר לי אישית על מה מדברים, וזה נהיה להרגל...אני זוכרת שהלכנו להצגה וכל הסטודנטים הצעירים התיישבו בשורות אחרונות ואילו אני ישבתי בשורה ראשונה עם המדריך. אני יודעת שזה רק כדי לעזור לי, אבל בכל מקרה, זה כל כך הקסים אותי! {אילו שאר בנים נרתעים רק מלעזור למישהי...} בנוסף הוא היה כל כך גבוה ומעולה בכדורסל...מה שלא עזר לי להפסיק להיות דלוקה עליו... פשוט נשמה הכי טובה!!

למעלה