אני חייבת לכם עדכון על התחרות

rachelmerav

New member
אני חייבת לכם עדכון על התחרות

טוב היו בעצם 9 מתחרים ורובם ניגנו את הקונצ´רטי לפסנתר של בטהובן. (כידוע יש 5 כאלה, ומספרים-1,2,3,5 נוגנו בערב) בכל מקרה אני הייתי אמורה להיות הנגנית ההכי לא מיומנת שם. ניגנתי שלישית ו מיד אחרי ניגן אחד הפסנתרנים ההכי טובים את אותה יצירה. אז נאמר לי שלא הייתי הכי גרוע, ותודה לאל לא עליתי לגמר (אני לא מוכנה לגמר) אז הכל היה מעולה. ואני מאוד שמחה, אנשים מעריכים אותי מחדש וזה כיף

rachelmerav

New member
לדברים יש נתיה להסתדר אם נותנים להם

אני שמחה, כל כך פחדתי מהתחרות הזאת. אני שמחה שזה נגמר ושזה הלך טוב. דרך אגב- מה ניש´?

unsure

New member
הכל... מצוין :)

אתמול (יום חמישי) עשיתי את הבגרות האחרונה במטמתיקה(!)... איזה תחושה של הקלה הייתה לי אחרי זה :). ב-29 יש לי גם בגרות בספרות (גם אחרונה). מבחינת לימודים תהיה שנה די קלה, אני חושב... מממ... חוץ מזה, אני נרשמתי לשנת שירות ב"מכינה קדם-צבאית להנהגה חברתית", או ביישוב נילי או בגליל העליון... אני מעדיף בגליל כי נילי זה התיישבות. ו... הפרוייקט רובוטיקה שאי עושה גם מתקד די טוב. הייתי מרחיב אבל אני לא חושב שאת תביני למה אני מתכוון (הכל דברים טכניים). אני לא יודע ממש מה עוד לציין... אה, כן, סיימתי לקרוא ספר מ-צ-ו-י-ן בשם: "A Confederacy of Dunces" של John K. Toole ספר ממש מצחיק וגם מאוד ביקורתי (במיוחד ע"י ההומור שהוא משמתמש כדי להעביר את הביקורת). ממש, ממש, ממש מומלץ לך לקרוא את זה, אם תוכלי למצוא את זה... ראית את "שר הטבאות"? מה חשבת? (אני מאוד נהנתי). -יפתח

naps

New member
"נחשון"

לך למכינת נחשון בנילי!! מישהו שאיתי עכשיו בצבא היה שם שנה שעברה וממש נהנה ואחד מהחברים הכי טובים שלי שם עכשיו ומרוצה עד השמיים! הייתי שם בביקור לפני שבועיים וההתרשמות שלי הייתה טובה. לך לנילי. אורי

unsure

New member
תודה על ההצעה...

זה באמת או "נחשון" או המכינה בגליל...

rachelmerav

New member
אני חושבת שאני לא היחידה

זה מדהים אותי איך יש אנשים מדהימים שלומדים איתי. מי שלומד באקדמיה הם אנשים שהחליטו ללכת עד הסוף אם האמונות שלהם. רובם אנשים כל כך שמחים. זה כל כך כיף.

למעלה