אני חייבת לכן את סיפור היומולדת

אני חייבת לכן את סיפור היומולדת

של שחר, אז הנה הסיפור. ואת סיפור הלידה אעשה בפעם אחרת. של שחר. אז כך היה: למי שזוכרת (או לא) רציתי להכין עוגת פו. כמה ימים לפני יום ההולדת החלטתי לנסות להכין עוגה כזו, רק כדי לא לנסות משהו חדש ברגע האחרון. ציירתי פו גדול על נייר אפיתי עוגה ענקית בתבנית כסף (הגדולה ביותר שמצאתי) הנחתי על העוגה האפויה את הציור וחתכתי מסביב. עד כאן הכל "דפק כמו שעון" הבלגן התחיל עם הקרמים הצבעוניים! הכנתי קרם משמנת מתוקה ופודינג וניל. לחלק מהקרם הוספתי צבע מאכל אדום ולחלק צהוב. מרחתי על העוגה , ציירתי את הפנים ושמרתי במקרר. יש לציין כי הצבעים לא יצאו אדום וצהוב אלא ורוד וצהבהב בהיר. בערב כשפתחתי את המקרר העוגה היתה סדוקה (אין לי מושג למה) ומכוערת לדעתי. רציתי לזרוק אותה לפח אבל שמרתי אותה והבאתי אותה להורי, שם היו אחותי ושני ילדיה וגיסתי והבן שלה, הילדים דוקא התלהבו וטרפו את העוגה, שהיתה טעימה אבל זה כבר סיפור אחר. אני החלטתי לא להכין עוד עוגת פו. לבסוף הכנתי עוגה בצורת השם של שחר - תותי. חתכתי את העוגה לאותיות ת_ו_ת_י ציפיתי בשוקולד , עשיתי פרחים מקצפת (כן כן צהובה וורודה!) וכולם היו מאושרים. בגן יש מנהג כזה שבכל יומולדת הם מוציאים מהארון מן בד ענקי שנראה כמו מצנח, צבעוני ביותר, שמים את כל הילדים באמצע עם מלא בלונים, וכל ההורים עומדים מסביב , תופסים בידיות שיש לבד הגדול ומנפנפים ושרים! נשמע כיף לא? אבל תותי לא הפסיק לבכות המסכן, הוא לא הבין על מה המהומה. אח"כ חילקו לילדים את העוגה. אוי ואבוי מה הם עשו עם העוגה לכלכו את כל הבגדים, השולחן, הרצפה וכל מה שמסביב , זה היה כל כך מצחיק. ואז חילקנו שקיות יומולדת וזהו סוף היומולדת! טל

חחחחחחח, מעניין למה נסדקה? ../images/Emo7.gif

ונשמע שהיה ממש כיף, חוץ מהקטע ששחרון נבהל קצת. מזל טוב!

יונית ש

New member
לא תמיד חשובה החיצוניות ../images/Emo65.gif

עובדה שתי העוגות היו טעימות. מזל טוב ליום הולדת, האמת חבל שהקטנצ´יק בכה. אבל נשמע כי נהנתם מאוד יונית

אני שמעתי מחברה ....

שעד גיל שלש בערך הילדים לא נהנים מיום הולדתם אלא קצת מבוהלים. ובאמת שחר היה מבוהל ולא הפסיק לבכות. עד העוגה, ואז הושיבו אותו בראש השולחן עם צלחת עוגה משלו, עם עוד שני חברים שיושבים לצידו עם צלחות משלהם, שלשתם "מחרבשים" את העוגה, מורחים אותה על הפנים הגוף והשולחן. מצחיק היה שאיתמר ושחר לא אכלו כמעט מהעוגה ורק רון אכל לאט לאט , תוך כדי מריחה וצ´יקמוק את העוגות של כולם! טל

רותי ע

New member
לא נורא, שנה הבאה תשתפרי ../images/Emo8.gif

וההתנהגות של שחר הזכירה לי את עידן ביומולדת שנתיים בגן. הם נורא נבוכים להיות פתאום במרכז העניינים.. ושוב - מזל טוב

למעלה