אני חייבת לכתוב עכשיו

נופר ג

New member
אני חייבת לכתוב עכשיו

אני חייבת לכתוב עכשיו למרות שהרבה זמן לא כתבתי [ואולי דווקא בגלל זה] אני חושבת שקצת שכחתי מה הן מילים ומהו משפט אבל אמרתי לעצמי שאני לא ממש אכתוב אלא פשוט אפתח הודעה חדשה ואז לא אני אלא מישהו אחר משהו אחר מבפנים יכתוב את המילים ששכחתי איך כותבים ואולי אני אפילו לא כל כך אתחרט. זה גם מה שאמרתי לעצמי לפני שיצאתי מהבית שפשוט אני אגיע לשם ואפגוש אותו בלי רצון בלי חשק בלי לדעת למה מבלי לזכור את מה ששכחתי ושכנעתי את עצמי שלא ידעתי מעולם מבלי לחשוב פשוט נסעתי והגעתי לשם והוא כבר חיכה ונתתי לו להכתיב לי את המילים לא אני מישהו אחר מבפנים משהו אחר שאולי כן רציתי להרגיש ואולי לא. אבל זה לא משנה כי זאת לא אני ובכלל אמרתי לעצמי לפני שיצאתי מהבית שאולי אפילו לא כל כך אתחרט. ואחר כך הלכנו לבית שלו והוא כבר הכין את המוזיקה מראש והוא נישק אותי, וחיבק ונגע ולקח אותי אל המיטה שלו הראש שלי נגע בכרית וחשבתי על זה שהבית שלו בעצם היה יותר רחוק ממה שחשבתי לפי המפה אבל הוא הוביל את הדרך הוא ומישהו אחר משהו אחר מבפנים. והוא אמר משהו כמו "אני יודע שזאת הפעם הראשונה שלך, זה בסדר, אני אהיה עדין" ואני הנהנתי וחשבתי לעצמי שהוא דואג לשוא הרי זו לא אני זה מישהו אחר משהו אחר אבל כמה שעות אחר כך כשחזרתי הביתה הסתכלתי במראה לחפש בה את עצמי ולא מצאתי. אבל הרי ידעתי מראש שזו כבר לא אני אני מישהו אחר משהו אחר והייתי חייבת לכתוב למרות שהרבה זמן לא כתבתי [ואולי דווקא בגלל זה] ואמרתי לעצמי שאני לא ממש אכתוב אלא פשוט אפתח הודעה חדשה ואז לא אני אלא מישהו אחר משהו אחר מבפנים יכתוב את המילים ששכחתי איך כותבים ואולי אני אפילו לא כל כך אתחרט.

למעלה