אני חייבת לספר...כי אני מאושרת...

קרן_ס

New member
אני חייבת לספר...כי אני מאושרת...

אתמול אחה"צ הייתי בשומרי משקל (אני שם בעצם כל יום רביעי אחה"צ), ירדתי עוד 1.5 קילו ועכשיו אני עומדת על מינוס 20.5 קילויים ואני ממש מאושרת
ככה בערך נראיתי אתמול
הגעתי למשקל שבו אמרתי שאני מתחילה לעשות ספורט...מחד זה נהדר ומאידך אוף אני כזו עצלנית ואין לי כוח...מה יהיה איתי
בשבוע הבא המשקל שלי יהיה כבר דו סיפרתי
כמה זמן לא הייתי במשקל כזה...וואוו איזו הרגשה מספקת... שילגוש, אני רוצה גם את הדף קשר. ענקון, איפה אתה עושה דיאטה? וכמה זמן כבר? תודה חברים

קרן ../images/Emo49.gif

המשיכי בדרך הזו רק זיכרי שצריך להמשיך כל החיים כדי לא להגיע לניתוח...... שאנחנו נהווה לך את האיום כל הזמן (ואם לא ילך בדרך שלך - אז אולי את התקווה) בהצלחה חמודה.

שלגיה**

New member
גאה בך !!!!!../images/Emo45.gif

אגב שלחתי לך אתמול (כמו לכולם) את טבלת דף הקשר,תבדקי שוב ואם לא קיבלת אשלח שוב.(במידה ולא קיבלת תכתבי שנית את האי-מייל שלך). כל הכבוד על ההישגים !!!! מספר דו ספרתי זה אכן משהו חיובי ביותר !!! יום טוב שלגיה

קרן_ס

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo8.gif

RomiVais

New member
כל הכבוד קרן!!! ../images/Emo45.gif

איזה כיף לשמוע כאלה בשורות טובות!!! אני מקווה שתקראי את זה, כי זה כבר עבר לדף הקודם, ואני רק עכשיו מתעדכנת... בכל מקרה, כל הכבוד, והמון המון בהצלחה להמשך!! מכ הלב, רומי

קרן מבינה אותך אחד לאחד ../images/Emo24.gif

אין הרגשה נפלאה מזו לעלות על המשקל ושהוא יגיד לנו . "היי חברה עשייתם זאת אני גאה בכם" מאחלת לך ולכולנו שנמשיך לראות רק שתי ספרות תמיד על הסקלה ובכל פעם הן תהיינה שונות ותשאפנה לירידה . שיהיה לך סוף שבוע נפלא והמשך בדרך היפה והמוצלחת שלך אביחיל

קרן, שההצלחה הזאת לא תיגמר לך אף

פעם. פעם. אמן ואמן ואמן!!!!!!!!! קרן בקשר לספורט. תשמעי, קחי דיסקמן או ווקמן עם מוסיקה מדליקה שאת אוהבת. ותאמיני לי הרגליים "יעופו" לך לבד. בחיי!!!!!!! שלך, דליה.

בת עדן

New member
לקרן איזה כיף|../images/Emo13.gif

לקרן אני מכירה את התחושה של ירידה במשקל בשומרי משקל תחושת התעלות. בקשר לספורט קני לך קלטת ספורט, סגרי את החדר, וקחי את הזמן שלך יכול להיות בהתחלה תתעמלי 5דק", ואחר כך תעלי בהדרגה. גם טוב לימים חורפיים שלא מתחשק לצאת מהבית.

למעלה