אני חייבת לספר לכם משהו

תמרה*

New member
אני חייבת לספר לכם משהו../images/Emo6.gif

כשסיפרתם פה על הצעות הנישואים אני חייבת להודות שקצת קינאתי, כי לנו לא היתה (מטבע הנסיבות ככה נהיה שהיסכמנו שמתחתנים) ולי ולירון אין היסטוריה ארוכה ביחד ככה שאין הפתעות אבל - לפני שבועיים היתה לו יומולדת (אתן זוכרות שחיפשתי מסאג´?) ולקחתי אותו למלון הגולדן טוליפ בים המלח שם קיבלנו סויטה מדהימה עם כל הפינוקים. אבל הוא הגדיל לעשות: היום יש לי יומולדת, והוא סיפר לי בסופ"ש שהוא עושה לי הפתעה ולוקח אותי לפראג (כדי שאתארגן על בגדים חמים), והטיסה שלנו היום בערב וקודם יצאתי מהמשרד וכשחזרתי חיכו לי על השולחן 28 ורדים אדומים ואחד לבן לשנה הבאה וגם זר לראש. ובפתק היה כתוב "אם לא היית קיימת הייתי צריך להמציא אותך, ניפגש בפראג, אוהב" נכון שהוא מושלם???

נופר30

New member
חמוד מאוד

בשבוע שעבר חגגנו אני ובנזוגי שנה להווסדנו ובנוסף הייתה לו יום הולדת ( זקן הבחור) לקחתי אותו לפראג והיה מדדדדדדדדדדהים עיר רומנטית ומלאת אהבה תההההההההההההנו לכם שם ובאמת חשוב בגדים חמים יותר נכון לקחת געטקס ו / גרביונים חמים כובע צמר / גופיות ארוכות וכפפות כי ככה סתם מעילים לא עוזר הרבה

אתי@

New member
מזל טוב - אושר ואושר ../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif

וסחטיין על ההפתעה... באמת מושלם הבחור... פראג מקסימה ורומנטית להפליא...

תמרה- הרשי לי להשתפך../images/Emo9.gif

ובמילים שלו... צריך להמציא עוד שם תואר רק בשבילו- מושלם זו לא מילה מספיק טובה
שתהייה לכם נסיעה טובה ובאמת תקחי בגדים חמים- כי עכשיו מאוד- אבל מאוד קר בפראג!

הילית*

New member
תמרה, איזה כייף לך....נשמע מקסים,

אוהב, רומנטי, מפתיע ופשוט כייפי... תהנו, פראג מקסימה...קחו בגדים חמים וכמה פילים והכל יהיה בסדר (הייתי שם בדיוק באותה עונה אשתקד) (ולמה אני לא זוכה לכאלו הפתעות?!...
)

nikit1

New member
איזה מתוק !../images/Emo23.gif

וגם פראג מ ד ה י מ ה! התאהבתי בעיר הזו, את כ"כ תהני! נסיעה טובה!

למעלה