אני חייבת לספר לכם שאני מתה עליכם

שושה100

New member
אני חייבת לספר לכם שאני מתה עליכם../images/Emo140.gif

והיום היה לי יום הולדת מאושר במיוחד כי חגגתי אתכם,משפוחה יקרה לי, ובבית ובמשרד ומחר הפתעה אצל חברה (גילו לי בטעות) ואני משחקת אותה. בבית אף פעם לא חגגו לי ימי הולדת ,בכלל במקרה בנראה נולדתי לפעמים אחרי התעללויות לא ידעתי למה הולידו אותי.הייתה תקופה שהחלטתי שרק הורים מאמצים מתעללים בילדים וסיפרתי לחברות שאני ילדה מאומצת,לא לקח הרבה זמן והרכילות הגיעה לאמי.קראה לי המאדם בסבר פנים רציני ושאלה האם נכון הדבר שכך אני מספרת? כן עניתי לגברת ולמה זה? כי הורים אמיתיים לא מתנהגים כך לילדים שלהם-התרסתי לעומתה הסתכלה, הרהרה ולא הגיבה. גם זה לא עזר. כאשר גדלתי,השתחררתי והתחלתי לעבוד אהבתי (מטומטמת שכמותי)לקנות מתנות להורי לימי הולדת. אף פעם לא קיבלתי תודה.תמיד: מה זה, מי צריך,למה בכלל קנית,מה אני אעשה עם זה,יש לי מספיק,הצבע לא מתאים? בכיתי, נעלבתי והמשכתי לקנות. עשיתם לי יקירותי אחלה יום נעים עם הברכות והקישורים והמון אהבה אמיתית נשפכה כאן,מרגישה ממש בבית. למרות שאני לא כותבת הרבה, לא תמיד יודעת מה אני מרחפת תמיד מעל וקוראת כל מילה, שמחה אתכם, עצובה,מזדהה,בוכה ואוהבת.כאן אני מרגישה ממש מקולפת. אז המשך ערב נעים לכולם והרבה אופטימיות אוהבת את כולכן שושי

1זהבה

New member
לתת זו זכות ....

היכולת לתת היא זכות שמחתי לשמוע שאת עובדת ויש לך את היכולת הזו המשיכי לקנות גם אבא שלי אף פעם לא צריך כלום... אבל גרביים חמות בחורף תמיד מועילות.... או צעיף חדש... אפשר תמיד למצוא משהו שכן תהיה שמחה לקבל אותו נסי לברר צבע אהוב או משהו שנחוץ בכל מקרה, לא חשוב גודל המתנה - העיקר שזוכרים את יום ההולדת... לפעמים גם זר קטן ואגרת ברכה מספקים אגב, אם כל קניה - קיימת אפשרות לקבל פתק החלפה.... חיוני במקרים שלא יודעים באמת מה לקנות ... התמידי ב - לתת........... והצליחי מזל טוב ליום הולדתך

neny

New member
מזל טוב ענק

שושי, מזל טוב ענק מאחת חדשה שלא מכירה אבל חשה שהגיעה הביתה. לעיתים יש לי תחושה שהסיפורים הם שלי בשינויים דקים. שכל אחד מכם הוא בעצם אני. כמעט לא יוצא לי לחשוב שאצלי בבית זה היה אחרתבכל מקרה, המון שנים טובות מילדה שלא אוהבת ימי הולדת, (ראי סיפורך), חגים, הפתעות, ובכלל הצבע הכי אופטימי שלה הוא אפור כהה. לא רציתי לבאס אותך, זה תמיד יוצא לי ככה.

לנני, ../images/Emo34.gif

איזה קטע. השתמשתי באייקון הזה לא מעט בואללה, ופה תפוז מוסר בעברית קלה, שזה דגל הגאווה. בשבילי זה הדגל של כל הצבעים. של המגוון. של זכות הבחירה. ובאשר לסיפורייך. אל דאגה, את לא מבאסת אותנו במיוחד. כולנו רגילים רק לשמח את כולם, כרונית. את הכולרות אנו שומרים לכאן. (צוחקת.) שבת שלום נני מותק. מיכל.

EYהודית

New member
שושקה, אנחנו מתים עליך בחזרה../images/Emo23.gif

ושתמיד תוכלי לחגוג בכייף. ושתמיד תהיה לך היכולת לתת, שאיש לא יקח את זה ממך. שתקבלי בחזרה באותה המידה ויותר... מגיע לך.
יהודית

tiyah

New member
שושי´לה, אוהבת אותך מאד...

ובנוסח השניצלונים, לא מתה ולא שרופה על אפחד! גם לא בנוסח הטרומפלדורי. קבלי אותי במצב נא, אוהב, מחבק, מעריך, מוקיר...

שירי ים

New member
יום הולדת שמח שמח שמח../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

אם ההורים שלך לא יודעים מתנות, אולי תקני אחת לעצמך? מתנה מושקעת כזאת, שבה הצבע והגודל והכל יהיו ממש מה שאת רוצה. מתנה של אהבה. מגיע לך. לא?

שירי ים

New member
ועוד משהו קטן...

מוזר, אבל גם אני הייתי בטוחה שאני ילדה מאומצת. לא יכולתי להאמין שאלו באמת ההורים שלי.. (לפעמים גם היום קשה לי העניין). אמא שלי שמעה על זה וכעסה עלי נורא. מאז לא דיברתי על זה, אבל פחות או יותר החלטתי שאני הילדה של עצמי ואני מגדלת את עצמי לעצמי. לקח לי הרבה זמן להרשות למישהו אחר לגדל אותי. זה מוכר?

א- פרופו "מאומצת"

יום אחד, בערך בהיותי בת 17, קראו לי הורי לשוחח עימם. מעולם זה לא קרה קודם. ככה שניהם במאורגן. ביחד. ברצינות. הייתי משוכנעת כי הם רוצים לספר לי, את הנורא מכל - שאני מאומצת. הושיבו אותי מולם, כיחכחו בגרונם ואמרו לי, שלא סיפרו לי אף פעם, ש... (תארו לעצמכם את טיל המחשבות שלי בסצנה הזאת)... שאימי מבוגרת מאבי בשלוש שנים. (שערו בנפשכם את אנחת הרווחה שלי). הם אמרו תמיד שאמא בגילו של אבא, מסיבה חסרת חשיבות. ועכשו עלי למלא טפסים לקראת הצבא, לרבות תאריכי הלידה של ההורים. אז הגיע הזמן... אח שלי עבר את הסצנה הזאת בדיוק באותו האופן. אנחנו לעיתים צוחקים ביחד כשנזכרים. באשר להודעתך שירי, מה המשמעות של "אני הילדה של עצמי ואני מגדלת את עצמי לעצמי. לקח לי הרבה זמן להרשות למישהו אחר לגדל אותי"? נשמע כבד לאללה. מיכל.

שירי ים

New member
נו מה אני יעשה?

אני כבדה לפעמים (לא במשקל). איך להסביר את עצמי? קשה. אני חושבת שהחלטתי לא לסמוך על ההורים שלי בדברים החשובים באמת, אלא רק על עצמי. זה לא שבאמת לא הייתי צריכה אותם, אבל מאוד השתדלתי להיות עצמאית, בעיקר במובן הריגשי. אולי זאת אחת הסיבות לעניין האימוץ (או היתמות?). קשה לי לנסח את עצמי במילים. אבל זאת התחלה. זה כבד גם לי.

"לגדל את עצמי"

אני מעולם לא החלטתי לגדל את עצמי. פשוט, כשדגל הבית הינו "להיות עצמאית" ו"אסור להיזקק", וצריך לדאוג כל הזמן שאמא תהייה מאושרת, אז איך יוצאת ילדה? יוצאת מבוגרת קטנה, שדואגת לעצמה ובמיוחד שדואגת תמיד לשלום אימה. לפני הכל. בלי שום החלטות. התגלשות טבעית למצב. :( היתמות זה סיפור אחר. שירי, תסלחי לי, אולם אינני זוכרת במדוייק את סיפור משפחתך, האם אביה של אימך נספה בשואה? בת כמה היתה אז אימך? מצאתי (מתוכי כמובן), כי תחושת יתמות עוברת גם היא ב"ירושה". ככה בלי הסבר. אגב, גם זו סיבה טובה למקורה של תחושת העצמאות. (אצלי). מיכל.

למעלה