אני חייבת לספר משו. מזל שיש למי!

מאנייה

New member
אני חייבת לספר משו. מזל שיש למי!

שוב הייתי עם בתי בריטואל הללכת לילדה מהגן אחר הצהריים. חזרנו זה עתה. אני מפוצצת רגשות אשמה. הבית המסודר והנקי. השלווה. ובעיקר ארוחת הערב!! שירלי! אני מתפגרת מזה. אני אף פעם לא עושה את זה ככה מסודר. עם כל אבות המזון. היא כבר בת ארבע. אני תוהה אם אי פעם אלמד איך עושים את כל זה. אני כנראה ממש לא בנויה לזה. כל כך חבל.

אבל כל הדברים שאת עושה בשבילה...

שירים את כותבת לה? חיבוקים את מחבקת אותה? בדיחות את מספרת לה? אבות המזון יש גם בויטמינים, אגב. והבית - באופן אישי אני נוטה להאמין שהיתה שם היום עוזרת...

../images/Emo39.gif הי יקירה...

הבנתי כל כך הבנתי ובכל זאת מעט חמלה לעצמך משתדלים להכי טוב רוצים את הכי טוב לעיתים זה מצליח לעיתים פחות תמיד אבל תמיד יש יום חדש להתחלה חדשה ונכונה וגם כשאת מסתכלת מהצד,על מציאות "מושלמת"לכאורה יותר משלך את אף פעם לא יכולה לדעת מה קורה שם?מה חסר שם? תתחזקי ממה שכן מתקיים ותנסי תמיד תנסי להוסיף כל פעם קצת ותחייכי יש לך ילדה בת 4 איזה גיל מטריף באהבה אני

ט ו פ ו

New member
גם לי יש ילדה בת 4

ותאמיני או לא, הבית מסודר רק בעזרת העוזרת, וזה פעם בשבועיים מתעמים כלכליים. אם את צריכה עידוד את יכולה לבוא ותקבלי הרבה... אין לי ספק שבבתים הנקיים האלה לא מציירים בגועש, ד"א גם לצערי בגנים הנקיים שלנו בקושי מציירים ולכן אני מקפידה לתת לה להשתולל בבית, זה בטח לא עוזר לסדור הבית, אבל למי אכפת! לדעתי זה חלק גדול מהיתרון להיות חדהורי - אין מי שיגיד לך אם היתה רעידת אדמה דווקא מתחת לבית שלנו... להתראות ויחי הפורום שלנו !!!

למעלה