אני חייבת לפרוק את זה קצת

אני חייבת לפרוק את זה קצת../images/Emo42.gif

אוקי, דבר ראשון אז באמת רוצה לומר שאני נגד החילוק הזה של "מקובלים" ולא "מקובלים". אני שונאת את זה. ואני גם נגד החילוק והסטיגמות כמו- ערסים, פריקים, פקצות וכו... זה סוג של גזענות בעיני. וזה מתקשר לבעיה. אני לומדת בבית ספר שהוא בין היחידים שלא שובתים בו. ואיכשהו כל החנונים מהשכבה דלוקים עליי. אני יכולה לספור לפחות 5 . יש אחד שנדחף לכל מקום שאני נמצאת בו, איכשהו איפה שאני לא אהיה, גם הוא במקרה שם. יש אחר שמסתכל עליי כל הזמן. פשוט כל הזמן. אני יושבת עם חברות על הספסל, בסוף ההפסקה אני קמה, מסתובבת ורואה שהוא הסתכל עליי מאחורה. כאילו, כמה זמן כבר הסתכלת עליי? כל ההפסקה?? יש אחר שבא ומדבר איתי, ומוצא כל מיני דרכים לגעת בי "במקרה". נגיד אני נותת לו עט, אז הוא נוגע בי בכל האצבעות, למה אי אפשר לקחת את העט בלי לגעת בי??? והוא מגעיל אותי. הוא מגעיך ומוזנח ומסריח והוא דוחה אותי... הם כולם מגעילים אותי. ואני חוזרת שוב: הם לא מגעילים אותי כי הם חנונים. הם מגעילים אותי כי הם מכוערים ומסריחים ומוזנחים. אני לא רוצה שום קשר איתם. לקח לי זמן לאזור אומץ ולכתוב את זה ממש במילים האלה, כי זה נוגד את הדעות שלי על המקלבים וכל זה. אבל אני חייבת עזרה!! אני לא רוצה להיות מגעילה אליהם כדי שהם יתרחקו ממני. בבקשה? עזרה? אממ... יכול להיות שאני אהיה עסוקה בימים הקרובים ואני לא אגיב. אבל תהיו בטוחים שאני אקרא את מה שכתבתם.

MeWithoutU

New member
לדעתי...

הבעיה היא בך!!! בהתחלה התחלתי לקרוא את ההודעה שלך וחשבתי...שיאו איזה נחמדה...את נגד סטיגמות ובלה בלה בלה... אבל בסוף את אומרת שהם חנונים. ועוד אומרת שהם מכוערים מסריחים ומוזנחים מה זה? מה זה משנה אם לדעתך הם מכוערים? מה כל הסטיגמות האלה????? את נגד סטיגמות וגזענות - ואת בעצמך עושה סטיגמות וגזענית!!! את לא רוצה להעליב או להיות רעה... אבל עצם העובדה שאת עושה עליהם סטיגמות כבר עושה רע! אחד מהם נוגע בך?תגידי לו שיפסיק!!! אומר לך משהו?תגידי לו שלא ידבר אליך! בקשר להיסתכל עליך - כנראה שהוא חושב שאת יפה...זה לא משהו שאת יכולה לעשות...שיסתכל...מה אכפת לך? את לא רוצה אותם?תגידי להם יפה ונחמד - לא מעונינת!זהו!נגמר הסיפור!

הבנתי../images/Emo42.gif

בחלק הראשון של ההודעה- יש לי מה לומר, אבל אין לי כוח להתחיל לריב עכשיו. בחלק השני - אולי את צודקת. אבל לזה בדיוק התכוונתי. אני לא רוצה להגיד להם "אל תיגע בי", או "אל תדבר אליי" זה לא יפה, ואני לא רוצה להיות רעה אליהם כדי שיתרחקו.

MeWithoutU

New member
היי...

שמעי - אין לי כלום נגדך. באמת שלא. יכול להיות שלא ניסחת את עצמך טוב... גם אני לא רוצה לריב עכשיו. רק אמרתי את דעתי... לפי ההודעה נראה שאת לא שופטת אנשים אבל כמה שורות אחרי זה כן שפטת את אותם בחורים. בקשר לדבר השני... אני מבינה שאת לא רוצה להעליב אותם...אבל - זה שתגידי להם "לא מעונינת" זה לנקוט עמדה!אם הם יעלבו זה כבר בעיה שלהם. פשוט אם לא תגידי להם כלום הם ימשיכו! אני אומרת לך את זה מניסיון...גם כשאני למדתי בבית ספר תמיד הבנים "החננות" נדלקו עלי והתחילו איתי... ולא היה לי נעים להגיד להם משהו...וזה המשיך והמשיך... אחד כתב לי מכתב אהבה... אחר קנה לי מתנות ודמיין שאני חברה שלו. אז שיום אחד אמרתי חלאס!!!!!!!!לא מעונינת!!! אמרתי יפה ונחמד - מצטערת לא מעונינת. וזהו. את לא חייבת להיות רעה ולהגיד להם את זה בצורה מגעילה... אפשר להסביר בצורה יפה ואני בטוחה שהם יבינו. בהצלחה(=

B A D C L A S S

New member
היי תמר ../images/Emo13.gif

גם אצלי זה ככה, שהרבה מה"חנונים" נדלקים עליי. אני גם די מבינה את צורת הכתיבה שלך למרות שכמו שזה שלפני כתב, יש בה משהו לא נכון (אבל רואים לפי הכוונות שלך שאת לא באמת סטיגמתית). זכותך להיגעל מהם, גם אני מעדיפה אנשים עם מודעות עצמית שעושים את המינימום בשביל שיראו "נורמלי", אבל לא לכולם יש את האומץ (לשאול, כי לרוב אין את הידע או המודעות הקטנה הזאתי בתוכם). את צריכה להבין את זה- ואת לא חייבת להתייחס אליהם יפה במיוחד, אולי פשוט לא להתייחס, להתרחק. את צריכה לקבל את זה שהם דלוקים עלייך כמחמאה ולא כגועל!!! וזה הכל לדעתי, את יכולה לרמוז להם בעדינות על זה, לא ליד כולם ולא בגסות... בעיקרון אין מה לעשות, כמו שאמרתי את צריכה לקבל את זה שלא כולם מריחים טוב או יפים במיוחד, ופשוט לא לקבל את זה כמו דבר רע. מקווה שעזרתי :)

למעלה