אני חייבת לפתוח הודעה לפרק המדהים שהיה אתמול

to the end1

New member
אני חייבת לפתוח הודעה לפרק המדהים שהיה אתמול

אני כ"כ אהבתי אותו מההתחלה ועד הסוף ורציתי כ"כ לחבק את דין שלא רוצה לכת לגיהנום הוא כ"כ מפחד איזה מסכן עוד שנייה בכיתי בגללו אבל הפרק שהאיש יכול לחקות קולות של אנשים מתים היה מדהים ומפחיד ופשוט פרק מעולה ועצוב ביחד.

darklighter

New member
זה היה 314 נכון? זה עם השיחות מהמתים?../images/Emo190.gif

אהבתי את הפרק הזה... הוא לא היה מההכי חזקים בעונה הזו אבל גם לא מהחלשים. היה פרק טוב אבל. מסכן דין

LoganLover

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

בהחלט פרק לא מרהיב במיוחד, אבל גם לא חלש.. בסופו של דבר , פרק טוב, עצוב
אני בדר"כ רואה שידורים חוזרים אבל נראה לי שהפעם אני אוותר, כי זה היה ממש מדכא

וואי כן זה היה פרק טוב!

וואי כל כך כאב לי על דין:[ וצפיתי שאולי הכל יהיה בסדר בסוף :( בקיצור זה היה פרק טוב!D:

וואי זה באמת פרק עצוב.

שדין כל כך רצה להאמין שזה אבא שלו ובאמת יש לו דרך להציל אותו והלך על אמונה עיוורת... \: אוףף דין. ): אהבתי אבל משהו בפרק הזה, שסאם שאל כזה "כמו מי זה נשמע?" אז דין כזה במבט של WTF "כמו אופרה!" חחחח איך צחקתיXD

נכוון פרק עצוב ../images/Emo7.gif

אני מה זה ריחמתי על דין שהוא חשב שזה אבא שלו הוא כ"כ רצה להאמין שיש דרך לצאת מהחוזה ..... חחח נכון זה הרג אותי, עם הקטע שסאם שואל אותו כמו מי זה נישמע XD ראיתי את הפרק בסלון, ואמא שלי ישנה שמה והיא קמה כזה ולא הבינה למה אני צוחקת חחח P= בקיצור, לדעתי היה פרק ממש יפה ומרגש .......( אח ג'נסן אל תהיה עצוב
)

LoganLover

New member
יותר הצחיק אותי...../images/Emo3.gif

כשדין סיפר לסאם שאבא שלו התקשר אליו ודין שאל אותו מה להגיד לאבא שלהם וסאם ענה "הלו" ודין כולו התעצבן מזה XD שוב פעם ראיתי את הפרק, למרות שאמרתי שאני לא אראה... ככה יודעים שאת מכורה
Sam: Dean, it's not Dad. Dean: Then what is it? Sam: A crocotta. Dean: Is that a sandwich? XDDD

רעותוש02

New member
אני לא מאמינה שלא הגבתי...אה ולא ראיתי אתמול

לא בטלויזיה אניוואי
זה היה פרק ממש יפה! אני נוסעת לצפון מחר.... תהנו לכם בפורום XDD

Orange Sky

New member
עזרהXD

אני לא יודעת כבר מה לעשות, אני מתבלבלת בפרקים, אני רואה עכשיו את העונה ה1, הגעתי לפרק 9....אבל אני גם רואה את העונה ה3....וזה מעצבן , אני רוצה לראות לפי הסדר אבל מצד שני לא רוצה להפסיד על טבעי בטלויזיה! ועכשיו גם הרסו לי שאמרו שאבא שלהם מת....כי בעונה ה1 מחפשים אותו...ואם לא הייתי רואה את ה3 לא הייתי יודעת שהוא מת....
קיצר מה לעשות? להמשיך לראות את סוף העונה ה3? 3.14 היה ממש יפה לדעתי:)

to the end1

New member
את יכולה להוריד את כל העונות מהאימיול נראה לי

או לחפש באינטרנט אתר הורדות ממש טוב כדי שהאיכות לא תהיה חרא,טוב זה כל מה שיש לי מקווה שעזרתי.

Orange Sky

New member
לא זה לא הבעיה חח

יש לי בעיקרון את כל הפרקים, יש לי אתר עם הורדה ישירה לכל העונות.... פשוט אני גם רואה מהאתר ההוא את העונה ה1 וגם בטלויזיה (יס) את העונה ה3....אז זה מצטלב לי חח

LoganLover

New member
את ממש ממש מבולבלת?

כי דוגרי, את יכולה להפסיק לראות את העונה ה3 לבנתיים.. נשארו סה"כ עוד 2 פרקים
תשלימי בנתיים את העונה ה1 ואז מקסימום תורידי את שני הפרקים האחרונים...

למעלה