אני חייבת לציין הפרק של אתמול בערב

אני חייבת לציין הפרק של אתמול בערב

היה דפוק!!!!!!! הדיון שהיה לנו בכלל אל היה שווה שום מאמת מרב שהפרק היה דפוק הוא היה קצת שיפי כן אבל חוץ מזה לא היה בו כלום!!!! אני הפסקתי לראות באמצע מרב שהוא היה משעמם ומעצבן....תמונה מהפרק=> זה היה בערך החלק היחידי השיפי בו..

rach5

New member
אני מוחה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

הפרק היה טוב!!!! מלבד העובדה שהוא היה חשוך רוב הזמן..... בנוסף, ההמשכון שלו בעונה ה-7 (אם אני לא טועה...) היה טוב!

scoutlavie

New member
אני מטצרפת למחיתך

אומנם לא ראיתי את הפרק הפעם בגלל החג, אבל ראיתי אותו לא כזה מזמן וזכור לי שהוא ממש טוב. הקטע בו זה שהוא לא מדבר על חיזרים מפחידים, שעליהם אפשר להגיד שלא קימים, אלא על אנשים רגילים, ומהם א"א לברוח, וזו הסיבה שסקאלי כ"כ פחדה . אני משערת שחלק מזה זה פשוט להכיר את הדמויות, לדעת ממההם פוחדים, ולמה סקאלי כבר לא יכולה לברו ולהגיד שזה לא קיים...צריך גם לראות את הפרק ההמשך בעונה ה-7 כדי להבין כמה הוא השפיע עליה - כאילו, היא ירתה בו בלי שהיה לו אקדח.

o c e a n

New member
מה זה הפרק מהעונה השביעית?

לא זכור לי פרק המשך בבקשה תרעננו זכרוני

rach5

New member
אוריזון 7x07

נו... הפרק שהשמיעו הרבה את השיר של m people... הוא מתחיל בזה שאיזשהו אסיר כרת לעצמו בטעות את הידיים... ובסוף התברר שזה בעצם לא קרה בכלל....

o c e a n

New member
אפילו לא מצלצל לי מוכר

וראיתי את כל הפרקים אין מצב שפיספסתי אפשר עוד פרטים?

rach5

New member
הוא פרץ לה לדירה...

וקשר אותה והיא הצליחה איכשהו להשתחרר... ואז מולדר הגיע... ו....

o c e a n

New member
אני יודעת שזה נמצא בתת

מודע שלי איפשהו אבל אני לא מצליחה ממש לזכור

scoutlavie

New member
תת מודע של מעריצת תיקים זה

דבר מוזר....שלא תדעי איזה דברים מזכירים לי פרקים של תיקים- בשיא המכירות שלי כמעט כל דבר הזכיר לי, ועד היום יש לי אסוציאציות מוזרות.. אבל הפרק אוריסון הוא אכן טוב וגם מפחיד, אהבתי איך שמולדר דאג לה:) i'm a sucker for shippy scenes...

למעלה