אני חייבת לציין שנסגרו לי כמה קצוות

אני חייבת לציין שנסגרו לי כמה קצוות

כשראיתי "אסקסואלים" בפורומים חדשים, נכנסתי רק מתוך סקרנות. היו תקופות ארוכות שטענתי בפני עצמי לאסקסואליות, אבל חשבתי שזה היה סתם "הכחשה". קראתי פה גם כמה דפים אחורה, ודי בבת אחת דברים התחברו לי. לפני כמעט שנה נפרדתי ממישהי כי היא רצתה להתקדם מאוד לכיוון יחסי מין, כל חוויה מינית שאי פעם הייתה לי, הייתה בעצם סיטואציה שכפיתי על עצמי כדי להיות משהו שאני לא. חשבתי שאני היחידה שלא רואה מיניות במושאי התאהבויות, שיש אצלי תהום עמוקה בין מין ואהבה, עד שקראתי בפורום חשבתי שזה לא אפשרי שאהיה אסקסואלית פשוט משום שאני לסבית, וחשבתי שאלה שתי כותרות שלא הולכות ביחד, אז העדפתי להגיד לאנשים ש"בנות זה די דרעק, בעצם, למה לי להיכנס למערכת יחסים עם אחת כזאת" כשבעצם מה שאני הכי רוצה היא מישהי שתהיה בינינו אהבה שלא מבוססת על מיניות, למרות שאני מעדיפה לחשוב שעם מספיק אינטימיות וקירבה אני ארגיש יותר בנוח עם העניין. אולי עוד כמה שנים זה ישתנה, אני בסה"כ בת 18, ואני לא יודעת מה יהיה בעתיד. אני חייבת לציין שאני גרועה במעקב אחרי פורומים, אז אני לא יודעת אם להגיד שאני סתם אורחת-פורחת או שלא. בכל אופן, נעמתם לי עד מאוד, וסליחה שאני פותחת שרשור חדש (אני לא כ"כ מבינה באתיקט של פורומים באינטרנט), אבל לא ראיתי שום שרשור של אנשים חדשים. תודה לכם, ובאמת טוב שנפתח הפורום הזה.

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

את יכולה להוסיף את הפורום שלנו לתפריט "אישי", בראש המסך, ככה קל יותר לעקוב אחריו. יש לסביות אסקסואליות, לסביות מבחינה רומנטית ואסקסואליות מבחינה מינית. תמיד נחמד לדעת שיש עוד אנשים כמוך, ושבעצם לא צריך להרגיש אשמה אם טוב לנו ככה, לא?

למעלה