אני חייבת לציין שפעם ראשונה במשחק הזה

נעמה8080

New member
אני חייבת לציין שפעם ראשונה במשחק הזה

אני מחזיקה מאיתן וגאה בו! סוף סוף נכנס באתי, אמר שהוא מעדיף את דניאל ואני הכי מבסוטית. שקרן הרעה תאכל את הלב עם שתי החברות הרעות שלה אתי וליהי.

מי אני7

New member
היי

הן לא רעות.. וקרן דווקא בכלל לא..היא בנאדם טוב פשוט דניאל חושבת שאם יש לה רגשות אליו אז מגיע לה הכל והיא שוכחת שהבנות מסביבה הגיעו לתוכנית באותה מטרה (לזכות בליבו של איתן) והגיוני כל מה שהולך שם.

מי אני7

New member
אף אחד לא מכריח אותו

כל מה שהוא עושה שם מבחירה אישית שלו!!! גם ההשתתפות בתוכנית היא מבחירה :)

מי אני7

New member
מה זאת אומרת ?

"אני שם 24 שעות או את" את יודעת כמה אני רואה ומה אני רואה..?? על סמך מה את קובעת שאת יודעת יותר ממני או רואה יותר ממני..? מי הכריח אותו לשכב עם הבנות שם???? נשמע לך הגיוני בכלל??????????

easternstar

New member
זה מה שהוא(איתן) חושב לפי מה שהוא אומר

בכל זאת כבר "אינטימיות" עם שלושתן היתה לו..הוא יודע שמצפים "להעמיק"..אם הוא מרגיש שהוא לא יכול להיות 24 שעות באותה סוויטה עם בחורה בלי שהיא תצפה.. אגב, 1. אני בכלל גבר. 2.. היית מסכימה כאישה להיות 24 שעות בסוויטה עם גבר אם את לא היית מוכנה לכל או שהיית מסרבת? 3. זה לא אנחנו. זה איתן אומר.

מי אני7

New member
אני לא חושבת

שעצם האירגון וכל הסוויטה והסיטוואציה ..מחייבת את מי שתיהיה שם לשכב איתו אין ספק שהם ייכנסו שם לאינטימיות מאוד גבוהה..אבל ברור שהן יכולות לסרב לו.

easternstar

New member
לפי דבריו הוא לא רוצה להגיע למצב הזה

מה את אומרת: לגיטימי מצידו להגיד לא רוצה להיות 24 שעות בסוויטה כשבוחרים לי את מי לקחת או שנראה לך שלגיטימי להכריח אותו?

מי אני7

New member
תראה...

אינטימיות עם כל אחת מהן כבר הייתה לו...ככה שזה לא ששמים לו שם מישהי שהיא בכלל לא בעניין שלו. עצם זה שהבחירה מגיעה מאנשים סביבו ולווא דווקא בחירה ישירה שלו...זה אולי פחות פייר אבל הוא במשחק וזה חלק מהמשחק...גם אם הוא ייצטרך להיות עם מישהי שהוא פחות רוצה בסיווטה הזאת 24 שעות.

נעמה8080

New member
קרן, אתי וליהי רעות! ציר הרשע!

לא רק על היום אלא במיוחד על הקטעים עם ליז. קרן אמרה שבעבר היתה מלכת הכיתה והיתה מרשעת לפעמים, רואים שהיא עדיין כזאת! גם אני במקום דניאל לא הייתי מפרגנת, כי זה ניגוד אינטרסים. זה צבוע בעיניי.... זה לא לפרגן על סתם פרס, אלא על הבחור שאת אוהבת, ועל זה קשה לפרגן. לאתי, קרן וליהי מתאים לפרגן כי הן רעות וצבועות, אבל דניאל אמיתית ולא מתאים לה לפרגן ורואים שזה בא ממקום הכי אמיתי שיש. ואני כל כך שמחה שאיתן אמר שהוא רוצה את דניאל ולא אף אחת אחרת. ליהי לא מתנשקת עם בן בשביל להישאר במשחק?! צבועות אחת אחת השלישיה הזאת! וענבר ואיילת שתי מאכזבות! הכי נורמלית זאת ענת.

נעמה8080

New member
ואני גם לא כל כך מאמינה לאורטל

משהו מרגיש לי שם לא אמיתי בכלל.

למעלה