אני חייבת לציין

OrphanOfWar

New member
אני חייבת לציין ../images/Emo23.gif

שרוויתי רק נחת מהפרק ששודר בשבת בסטאר וורלד. אין לי כח לניתוחים כרגע, אני מדברת לגמרי "מהבטן" -- מזמן לא נהניתי כל כך מפרק של זינה (העונה השישית טיפטיפה איכזבה אותי..). אגב, שאלה למישהו שראה את הגירסה המקורית - הפרק הספציפי הזה צונזר באיזה שהוא אופן? (לא שזה משנה לי נורא, אני אזכה לראותו בגריסה המקורית עד סוף השבוע הזה -- וגם את פרקי הסיום! *קופצת מעלה מטה בשמחה*
)

Dafi the Mighty

New member
אני דווקא מאד סבלתי מהפרק הזה...

כמו שאמרתי באחת ההודעות מקודם, פשוט שקלתי להפסיק לראות באמצע. והסוף, היה כל כך מוזר! מה זאת האדישות הזאת?! היה אפילו עדיף אם הן ידברו בטון מושי כזה, אבל מה זאת האדישות?! מוזר מאד... בקשר לגירסא המקורית, אני לא חושבת שצינזרו משהו. לא ראיתי את זה, אבל אני לא חושבת שצינזרו. אפשר לקרוא את התסריט בווש, או בעוד אתרים ולבדוק. אני אישית לא מעוניינת... מקווה שאני לא אצטרך לראות את הפרק הזה יותר מפעמיים (צריך להקליט מערוץ עשר). למה תראי את הגירסא המקורית שלו ואת פרקי הסיום עד סוף השבוע הזה?

OrphanOfWar

New member
מביאים

לי קלטות
אולי במבחן הצפייה השניה זה פחות ימצא חן בעיני..אבל אהבתי נורא את המבטים נטולי המילים בין זינה לגבריאל בהתחלה -- ולגבי הסוף, לדעתי הוא היה מושלם מכיוון שזה כביכול הראה שהכל חזר לסוג של שגרה נעימה, והשלמה עם הגורל שלהם כמו שהוא. וחוץ מזה, הסצינות הקודמות היו דרמטיות מספיק אני חושבת...

למעלה