אני חייבת לשאול את הבנים רגע שאלה

אני חייבת לשאול את הבנים רגע שאלה

קיומית.... למה בנות בלי חזייה מדליקות אותכם???

k e r e n m

New member
שאלה...

ממש שאלתית- ושטותית (בעצם היא די מתאימה לגיל שבו את נמצאת).

k e r e n m

New member
זהו שלא..

לפעמים יש יותר.

seeyou

New member
למה בנות בלי חזייה מדליקות ?../images/Emo8.gif

זה תלוי בזמן או במקום והחשוב בכול בצורה/גודל.... לרוב זה קשור לנוסטלגיה ...משיכה "ביולוגית".... יוסי

open space

New member
בוקר טוב וברוך בואי

אני הבנתי שהכוונה היא לבלי חזייה מתחת לחולצה, ולא לחזה חשוף לגמרי. לדעתי זאת היתה השאלה. כי להסביר למה המראה החשוף מדליק אותנו זה באמת די מובן מאליו, אבל בשאלה השנייה יש דווקא הגיון ופתח לדיון.

seeyou

New member
באופן כללי חזה אישה מתחת לחולצה!

גורם ל"גירוי"...לפעמים יותר מאשר חלקים אחרים של הגוף... ייתכן שזה קשור לאינסטינקט "הביולוגי" שלנו... חוץ מבני אדם,אצל בעלי חיים אחרים, החזה של ה"נקבה" הוא לא חלק מיחסי מין! יש סדר קרונולוגי במשחק בין המיני עיניים שפתיים חזה ....תחנה סופית!נא לרדת! יוסי א

skay5

New member
או.. שאלה יפה ../images/Emo22.gif

באמת! מה יש בשני תפיחות כאלה מה זה עושה לנו! אמרו כבר, נוסטלגייה ביולוגית אנו רוצים שיחזור
מאז שהגבר יוצא לאויר העולם כל יום רוצה לחזור לשם. שבת שלום!

seeyou

New member
זהירות!!!!!!!!!

"מאז שהגבר יוצא לאויר העולם כל יום רוצה לחזור לשם" - זהירות! אף אחד לא רוצה "לחזור" לאמא שלו!!!! אבר מינה של האישה גורמת גם להרגשת של "בטחון".... בדרך כלל הרגשת של בטחון בא אחרי גיל מסויים....לנערים אין זמן לחשוב,להרגיש ,להנות.... גם כאשר מניחים את הראש על חזה של אדם יקר -גם בלי סקס-זה גורם להרשה טובה-בטחון- יוסי

y e g e r

New member
אני בחורה ואני נדלקת מהתמונות האלה

אוי אני כל כך אוהבת את החזה שלי לאיזה תשובה היא ציפתה?....

alonbk

New member
מוזר, תמיד חשבתי שזה בגלל הקפיצות

של 2 החברל'ך, במיוחד שהקפיצות האלה מרמזות שהדרך אל הנחלה מהירה יותר וללא מכשול החזייה...

Vdrums

New member
מה שמעניין זה שפתאום יש כאן יותר

אנשיפ בפורום...

למעלה