אני חייבת לשתף אתכם במשהו

אני חייבת לשתף אתכם במשהו

מותר? אז ככה אמרתי לכם כבר לפני כמה זמן שאני ממש מאושרת מתפוצצת מאושר
אני לא יכולה להצביע על הסיבה סתם טוב לי וכיף לי ובנושא אחר: אתם זוכרים את הגיסה שלי (לשעבר) אז ככה: לא להאמין אבל אנחנו מצליחות להפריד בין הדברים, אנחנו בקשר מעולה מדברות הרבה השבוע ניתקו להם את המים והיא באה לכאן עם הילדים להתקלח ולכבס לפני כמה ימים הייתי רעבה בשעה מאוד לא סבירה של הלילה תוך כדי שיחה במסנגר היא שואלת אותי אם אני רוצה לאכול ותוך 20 דקות היא הייתה אצלי עם טוסטים ועוד כל מיני דברים טובים לשבת, ירקות, חלב מעדנים ועוד שלא הספקתי לקנות לשבת אז מה אתם אומרים? יצאו כמה דברים טובים מהאקס? הכי חשוב זה הילדים והדבר השני זו הגיסה כל השאר היה מיותר

עדוש

New member
אני מאושרת בשבילך שטוב לך

ונהדר שהיחסים בינך לגיסתך נשארו כאלה טובים.

arem12

New member
זהו שאין לי גיסות

רק גיסים (ואין לי אייקונים כבר יומיים)

איך אומרים בפולנית ../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

"צריך לדעת למצות מכל רע את המיטב של הטוב שיכול לצאת" (בקיצור , זאת חצי הכוס המלאה שקבלת אחרי הגירושין) אגב., היא עושה משלוחים גם לדרום הרחוק
בר מצוות
חתונות
אני יכולה לשלוח את גיסתי "ריצפז" לקורס קצר אצלה

arem12

New member
ומי יפנק אותי?????

בעלי בדרך לרומניה ואני לבדדדדדד לבדדדדדרק עם המחשב.

../images/Emo5.gifהיא בטח בחדר ההוא ../images/Emo6.gif

מורידה את הטוסטים של גיסתה
נו, תתאחדו ותנחמו אחת את השניה לרגל הנסיעה של האיש , הייתי מתה לעשות ערב או שתיים כאלה עם אחיותיי השכנים מזמינים משטרה מהצחוק!!!!!!!!!!

רוניה? זה מסוכן ../images/Emo18.gif

הרומניות יפיפיות ורעבות. מקוה שלא שלחת איתו כמה טוסטים.

נהדר פנינה../images/Emo24.gif

בא ללמדנו שלאהבה אין גבול, אין מסמכים ואין סייגים. חוצמזה שהיא היתה גיסתך היא אולי גם אישה נחמדה אז למה לא להיות חברות? מי יבוא אלי באמצע הלילה עם אוכל או בכלל?

עציון

New member
הכל ענין של מזל.

איתרע מזלה של פנינה וזכתה בגיסה כיפית. כמה כאלו יש?

לא נכון, גם לי יש גיסה "כייפית"../images/Emo12.gif

כייף לי לרדת עליה, כייף לי לנשוך אותה. כייף לי להתעלל בה. כייף לי לצעוק עליה. ועוד יותר כייף לי - להרגיז אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 נענענענענענענענענע..............

למעלה