אני חייבת לשתף את כולם

marinka

New member
אני חייבת לשתף את כולם

שלום לכולם. הבן שלי, בן ה-7 חודשים ושבוע הוא כרגע כל עולמי,ולכן כל דבר שהוא עושה מרגש אותי עד כדי כך, שבא לי לעמוד על מגדל עזריאלי ולספר לכולם. הוא עוד לא זוחל באמת, אלא רק על הגחון. הוא גם לא יושב לגמרי לבד, אלא עם קצת תמיכה. - אבל!!! היום הוא הצליח למשוך את עצמו, תוך כדי שהוא מחזיק בסורגי המיטה, ולעמוד!!! מיד הוא נפל, אבל לא התייאש וניסה שוב ושוב לעמוד ואפילו הצליח עוד כמה פעמים.הוא נראה כל כך מאושר, כאילו הוא לפחות טיפס על האוורסט ואני שמחתי עד דמעות. כמו כן יצאו לו היום עוד 2 שניים, כך שסה``כ יש לו 7. נורא רציתי לספר למישהו על הישגיו מופלאים אלה, מקווה שלא שעממתי יותר מדי. אני גם נורא אוהבת לשמוע כל מני סיפורים על ילדים אחרים, אז תכתבו. ביי

משמש

New member
לאמא הגאה marinka

האמת היא שאם אמא נלהבת הייתה מספרת לי על השגיו המופלאים של התינוק שלה לפני שילדתי, הייתי מחייכת מתוך נימוס אבל בתוכי הייתי שואלת את עצמי ממה יש פה להתרגש... כמובן שעכשיו, כשאני אמא בעצמי, כל פיפס שהוא מוציא נשמע לי כמו שייקספיר לפחות... ואני מאוד נרגשת מכל תנועה חדשה, הברה חדשה וכו` המשמש שלי בן ארבעה וחצי חודשים, התחיל לגלות את העולם דרך הפה, לצחוק, למלמל, לעשות בועות עם הרוק... להושיט ידיים לכל חפץ ואפילו להתהפך לפעמים מהגב לבטן. כשחושבים כמה השגים התפתחותיים עושה תינוק ממוצע בשנת חייו הראשונה- מתינוק חסר אונים כמעט לחלוטין לילדון שאוכל, ממלמל, יושב והולך... זה באמת מעורר המון התפעלות! כייף לך שבנך כבר עושה את כל מה שתארת, גם אני מחכה כבר לראות את שלי מתנייד באופן עצמאי. אל תשכחי לספר על מעלליו והרפתקאותיכם המשותפות גם הלאה!

anat_sir

New member
חויות מהילדים

לי יש ילד מקסים שבחודש הבא יהיה בן שנה,כשאני עוזבת אותו בבוקר הוא בוכה מנסה לאחוז בי חזק שאני לא יעזב אותו.אחה``צ כשאני חוזרת הביתה הוא זוחל אלי במהירות ומושיט ידים ,כדי שאני ירים אותו,כשאני מרימה אותו הוא צוחק וצוהל עם הידיםומביא לי אושר רב זהו גיל מקסים שיודע לתת הרבה אהבה

למעלה