אני חייבת לשתף

אני חייבת לשתף ../images/Emo10.gif

כמו שאתן יודות, גיא במילואים. היום הוא יצא לביקעה ויחזור רק בעוד שבועיים. ונורא נורא קשה לי
. זה נורא לא אופיני לי. זו לא פעם ראשונה שאנחנו לא ביחד לשבוע שבועיים. כבר היו נסיעות עסקים ועוד יותר מיד ימיי מילואים (נראה את החכי"ם האלו שמאשרים הערכה של ימי מילואים לקרביים נפרדים מנשותיהן ל- 32 יום
). אז עכשיו יש לי פלונטר בבטן ודמעות בזווית של עיניים (הן רק בזווית כי אני בעבודה). ורק בא לי לחזור הביתה ולהכנס למיטה (למרות שזה רק יגביר את הגעגוע).

אתי@

New member
../images/Emo24.gif שיעבור מהר ../images/Emo57.gif

תשתדלי להעסיק את עצמך כמה שאפשר כדי שהזמן יעבור מהר ולא תחשבי מחשבות עצובות. ואם משעמם לך את תמיד יכולה לבוא לכאן

danonit

New member
היי נועה ../images/Emo24.gif!!

אני מקווה שיעבור לך מהר! את יכולה לנצל את הזמן לבלות עם חברות, ללכת לקניות, סרטים וסתם ל
. אז מה אתן אומרות בנות - מה עם איזה מפגש ספונטני לעודד את נועה?

היי נועה, אני ממש מבינה אותך

זה המ שהיה לי שלירון נסע לשבוע לפולין, אבל באמת תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר, ואז תראי איך יום אחרי יום יעבור... וגיא יחזור בשלום.

תודה תודה על העידוד ../images/Emo24.gif

איזה כיף שאתן פה
אני יודעת שהזמן יעבור די מהר. גם ככה בזמן האחרון אני עובדת עד 20.00 בערב כמעט כל יום. יש יוגה פעמיים בשבוע. ומחר שמים לי את הגשר (על השיניים)!!! וחברות זה תמיד אקטואלי - גם מפגש
וכמובן ביזבוז כסף זה תמיד עוזר. כבר חודשיים לא קניתי ספר חדש אני ממש מרגישה חסך. פרויקטים יש כמה: רה-אורגניזציה של החדר שינה. אירגון יום ההולדת שלי (טוב, זה לא ממש פרויקט רציני) יום הולדת של סבתא- בת 80! שיהיה עוד חודש. המשך דיאטה (זה יותר לא לעשות מכן
).

דפי26

New member
נועה קבלי../images/Emo24.gifגם ממני.....

אני גם שונאת להיות לבד.במיוחד בלילה שהולכים לישון.... זה הזמן באמת לעשות את כל הדברים שדוחים,לפגוש את כל האנשים שלא יוצא ולדבר בטלפון עם אנשים מהעבר. הייתי גם נפגשת איתך בשמחה אבל לצערי עם הטיסה בסוף השבוע והלחץ בעבודהנראה לי שלא יצא... אני אאלץ לעודד אותך מרחוק

danonit

New member
דווקא זה טוב לדיאטה...

לדעתי הרבה יותר קל לשמור בלי החבר/בעל בסביבה... איתו אני תמיד מרשה לעצמי יותר ופחות שומרת - אז זה דווקא יכול להיות לך פוש מצוין!

למעלה