אני חייבת לשתף

• פותח הנושא push
  • פורסם בתאריך

עמיקםרז

New member
הדברים הקטנים הם בעצם לא כ"כ קטנים

אני חושב שעם כל הכאב והקושי בלגדל ילד עם פיגור, הרבה הורים כמוני ובני משפחה אחרים מרגישים שהדבר גם תרם/תורם להם בהסתכלות על העולם ועל החיים: דברים שהם לכאורה פשוטים ובנאליים משנים פרופורציות לחלוטין, ודברים רבים מפסיקים להיות מובנים מאליהם ומקבלים משמעות. אני זוכר שכאשר בני השני, "הרגיל", מחא בפעם הראשונה כפיים, אשתי פרצה בבכי של אושר וקראה "הבן שלי מוחא כפיים!!", כי אחיו הבכור לא מחא כפיים ובעצם אינו מוחא כפיים בצורה רגילה עד היום, בגיל 32... הוא גם איננו מדבר כלל, אבל כשהיתה אחותו בגיל הגן, והוא היה אז כבר נער מתבגר, הביאה בגאווה את חברותיה הביתה כדי שתשמענה קול חדש כלשהו שהוא משמיע... הן כמובן לא הבינו בדיוק מה היא רוצה מחייהן, אבל היא, כאחותו, הבינה שיש כאן הישג אדיר... עמיקם

push

New member
אני חייבת לשתף../images/Emo9.gif

מתחילת השנה אני עובדת באופן פרטני ואינטנסיבי עם בחור עם פיגור עמוק,בן 24.מלבד העבודה הפרטנית-כמו הכנסת חפצים לקופסא,לחיצה על מתגים,תיפוף על תוף וכו',אני מקדישה גם זמן למיומנויות שונות-למשל לאכול לבד,להרים את הידיים שאני מחליפה לו חולצה וכדומה.היום שהחלפתי לו חיתול המתוק הזה פותח את הברז ושם את הידיים מתחתיו וצוחק וכל כך מאושר!! עשה לי כך כך כייף לראות אותו
מתה ! עליו.

עמיקםרז

New member
../images/Emo51.gif

התגובה שלך לבחור ריגשה אותי מאוד-מאוד. תודה ששיתפת אותנו. יירבו כמוך!!! עמיקם

היי פוש..

את כזו מקסימה !!! יפה שהדגשת את ההדדיות שבקשר ביניכם..הבחור מקבל ממך טיפול פרטני, ואילו את יודעת כל כך לקבל את מה שהוא יודע לתת.. וזהו האושר שנמצא בפרטים הקטנים,שאותם לא כולם יודעים לראות.. תגובות כמו שלך נותנות לנו ההורים את הכח להמשיך..

למעלה