אני חייבת לשתף...

Zoharrr

New member
אני חייבת לשתף...

היום חיפשתי לי להנאתי בגדים בקניון הקרוב לביתי, נכנסתי לחנות וניגשה אלי מוכרת... יפייפיה...גבוהה,עיניים ירוקות,בלונדינית,גוף של מיליון דולר ובמקום להגיד לי: "במה אוכל לעור?" היא אמרה: "וואו איזה יפה את!" התקרבה אליי,התחילה לשחק לי בתלתלים ולשאול אם זה השיער שלי ונראה לי שלפלרטט איתי... ואני ... הייתי דיי המומה וברחתי מהחנות.... :) יצא לכם שבן/בת מינכם התחיל איתכם? איך הגבתם?

ChilD SouL

New member
אכן.

הייתה איתי בטירונות מישהי לסבית. יום אחד בזמן שישבנו ונחנו מבניית אוהל היא אומרת לי: "אני אוהבת רוסיות, ואת כ"כ עושה לי את זה - הייתי רוצה לעשות אותך". אמרתי לה תודה ושאני אברר אצל חבר שלי אם הוא מעוניין בלהכניס שותפה למיטה, שתתעסק איתי.

Paranoid Eyes

New member
חח פאק

אני רגילה לכתוב |מסמיק| כי זה האיקון במסן.. בע.. הכוונה ל..
כמובן.

Zoharrr

New member
גמני לא ברחתי פעם 1

אבל אח"כ רציתי לקבור את עצמי שעשיתי מישהי שיושבת ליד בכיתה D:

ה מ ש י ח

New member
בטח, מלא פעמים

בדרך כלל אני גם משתפת פעולה אם זו מישהי שנראית לי סבבה. באיזו הזדמנות זה אפילו נמשך לקשר יפה של כ3 חודשים. אבל אני חצי חצי אז לא קריטי מבחינתי

ברור אני לא אשכח את זה

כשהייתי בחתונה של קרובים אז היא התחילה איתי בילבלה אותי לגמרי בקשר איתה בגללה עזבתי את חבר שלי יצא מיזה 3 חודשים של ON אנד OFF עד שזה נגמר ונשארתי קרחת מכאן ומכאן
אבל עכשיו אני אופטימית

pain is MY love

New member
משום מה

לא מתחילות איתי בחורות וגם אם כן אז הן גבריות כאלה ומלחיצות.. וגם אם יתחילו איתי אני לא חושבת שיצא מזה קשר של 3 חושים.. לצערי לבחורות פשוט אין את זה... (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...
)

me and just me

New member
חחחחחחחח

קרה לי פעם, כשהייתי עם ידיד במסיבה, והייתה איזה בוצ'ה ענקית שנמרחה גם עליי וגם עליו, לא ידענו עם מי היא התחילה כבר.. זה היה מלחיץ...........

למעלה