אני חייבת עזרה בצורה מטורפת!!!

kisskiss6

New member
אני חייבת עזרה בצורה מטורפת!!!

כמו שאולי קראתם בהודעה קודמת שלי אני וידיד שלי עושים עבוה על פינק פלויד...באנגלית!! הדבר הזה משגע אותי!!!! אני עושה פרק על הביוגרפיה שלהם שזה אמור להיות איזה עמוד וחצי או שניים וזה אמור לסכם על פינק פלויד בגדול... הקטע הוא שכל האתרים שאני נכנסת אליהם נותנים מידע מורחב מאוד על הלהקה ואני צריכה משהו מקוצרררר. ולא במילים גבוהות.. אוףףף זה ממש קשה... אם תוכלו להביא לי איזה אתר או משהו אני כל כך כל כך אודה לכם.. אתם לא מאמינים באיזה מצוקה אני נמצאת... תודה מראש

pink floydror

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo121.gif

הנה ביוגרפיה קצרה יחסית שלקוחה מתוך AMG

pink floydror

New member
חחחחח :)

בעת ובעונה אחת

edlessme

New member
אם יש דברים שאת לא מבינה...

את מוזמנת לפנות אליי... או אל שאר חברי פורום אנגלית...

יש לי עבודה שעשיתי אני יכול לשלוח

לך. תשלחי לי את האימייל שלך בהודעה אישית ואני ישלח לך, אחלה עבודה.

אני בטוחה שזו אחלה עבודה, יקירי

אבל הרעיון בעבודות בית הוא לעשות אותן בעצמך, לא לקחת עבודות מאחרים.

FuckAll

New member
מה הקטע שיש בקושי אתרים על הלהקה?!

התקציר באיי אמ ג'י ממש ארוך ומילים גבוהות בטירוף.. (אבל ממש ממש ממש תודה למי שהגיב להודעה שלי!!) הם לא אמורים להיות משהו אדיר ושיהיו להם איזה מיליון אתרים!? מכל האתרים יש בדיוק 3 אתרים שמראים באמת מי הם ומה הם....

pink floydror

New member
שמעי אני לא רוצה להכנס לוויכוח הזה

עכשיו..
אבל מצאת לך את המקום להגיד בו שהם לא משהו אדיר.... אני מניח שרוב האנשים פה, או לפחות אני מאמין שהם הדבר הכי אדיר שיש כמעט בעולם !!!!!! ואם את רוצה הוכחות היסטוריות לכמה כל העולם חשב כך בזמנם רק בקשי
(לא שזה באמת משנה ...)

FuckAll

New member
לא אמרתי שהם לא אדירים...

אמרתי שאם הם כל כך אדירים כמו שכולם אומרים שהם, לא צריך להיות להם ממש הרבה אתרים? אני אמשיך לחפש ותודה שעזרתם!!

דווקא יש המון אתרים שמראים מי הם

ומה הם. הבעייה היא שאת רצית אתרים מתומצתים, אז בכוונה לא הבאנו לך את אתרי האוהדים עם האינפורמציה מפה ועד להודעה חדשה. 'צטערת. בכל מקרה, אם ממש בא לך, תיכנסי לקישורים ושם יש לך יותר מגוון.

מעט אתרים?

יש אלפי - אם לא עשרות אלפי - אתרים ברשת על הפלויד. ברובם יש גם ביוגרפיה, באורך כזה או אחר. חפשי בגוגל.

עזרה, ד-ח-ו-ף...

שבת שלום לכולם... מעוניינת לברר לו"ז הופעות של רוג'ר ווטרס, רק שאין לי מושג אם הענק הזה עדיין מופיע... ידוע לי שהייתה לו הופעה בשנה שעברה בספרד, וכבר "חרשתי" בכל האינטרנט ולא מצאתי מידע על הופעות עתידיות. אשמח מ-א-ד אם מישהו יוכל לעזור לי...

רק בשנה הבאה

כרגע השמועות הן שהוא ייצא לסיבוב הופעות בשנת 2005, לאחר שיגמור את העבודה על האופרה שלו, ועל אלבום הסולו.

shayltd

New member
ציףציף.

שמעתי על מישה שנוסע בפסח להופעה של רוג'ר... או שהוא עבד עלי, או שזה אמיתי, אני אדבר איתו ואחזיר תשובה לפה..

FuckAll

New member
יש לי כמה שאלות.

1. מה הפירוש של שם המועדון UFO? 2. מסופר על העובדה שבאלבומם הראשון הם מרדו נגד המבנה השחוק של בית-פזמון-בית... אם כך, מה הם עשו? מה המבנה שלהם עכשיו? אני מניחה שיהיו לי עוד שאלות בהמשך ואשמח אם תוכלו לענות לי גם עליהן.

הם נגנו קטעים ארוכים יותר

באווירה הזויה ופסיכדלית, הרבה אילתור אישי זותומרת סולואים ארוכים ושימוש בסאונדים מאד מיוחדים. הם שיחקו גם עם הרמקולים, זותומרת שהקול יעבור מרמקול לרמקול ויסרוט לאנשים את השכל. זה, בתוספת ל.ס.ד טהור, ואת בשמיים...

למעלה