אני חייבת עזרה דחוףףףףףף בבקשה|רופא

MeWithoutU

New member
אני חייבת עזרה דחוףףףףףף בבקשה|רופא

יש לי חתול כבר בן שנה וחצי. היום הוא קם בבוקר והלך ישר לשירותים לעשות פיפי אבל משום מה הוא פשוט לא הצליח!הוא ישב בקופסא שלו איזה 10 דקות ועדין לא יצא כלום! וככה כל היום!הוא הולך לשירותים מנסה לעשות פיפי, לפעמים יוצאות לו כמה טיפות ולפעמים לא. וככה כל כמה דקות הוא חוזר לקופסא ועומד שם בין 10-20 דקות כל פעם! אני כל כל מודאגת! למישהו יש מושג מה יש לו? מה אפשר לעשות? האם זה יעבור או שחייב ללכת לוטרינר (רק ביום ראשון אפשר) כואב לי ליראות אותו ככה, אולי הוא סובל??? בבקשה תעזור לי! בתודה ג'ולי

דחוף לוטרינר

את מתארת חשד סביר לחסימה בדרכי השתן. אל תחכי אפילו לא למחר בבוקר. פירוט נוסף בדף המצורף על אבינם ודלקות בדרכי השתן בחתולים

MeWithoutU

New member
מה לעשות?

אין וטרינרים! רק ביום ראשון בבוקר... מה לעשות???אין משהו שאפשר לעשות בינתיים? אני לא רוצה שיקרה כלום לחתול שלי )=

אין דבר כזה. יש וטרינר חירום.

זה קרה לי עם כתם שלנו
לפני שמונה שנים, באמצע הלילה. החתול צרח בארגז כמו מטורף ולא יצא לו כלום. בשלוש לפנות בוקר נסענו לווטרינר. החתול שלי ניצל והוא חי מצוין עד היום. החתול שלך בסכנת חיים - אם לא תיקחי אותו לווטרינר במיידח
מאיפה את בארץ?

MeWithoutU

New member
אמממממממ

אני מעפולה! התקשרתי לוטרינר והוא אמר שעם זה יהיה עד מחר בבוקר שאני יתקשר למחליף שלו ושהוא ילך למרפאה... ()=

יש

וטרינר שהמליצו עליו פעם בפורום חתולים בתפוז. הוא מטבעון. זה לא כל כך רחוק מעפולה 144 - ייתנו לך את הטלפון שלו. אנא, אל תחכי למחר, פן יהיה מאוחר.

MeWithoutU

New member
אוקייי

הנה אני כבר יוצאת לוטרינר אני מקווה שיהיה טוב.

MeWithoutU

New member
זהו!חזרנו מהוטרינר../images/Emo108.gif

היתקשרתי לוטרינר שלנו...והוא לא עובד היום אבל היתקשרתי למחליף שלו! נסענו אליו והוא טיפל בחתול שלי. הייתה לו חסימה בדרכי השתן. אז הרדימו אותו וטיפלו בו... עכשיו הוא כבר בבית, צריך להתאושש וביום ראשון נוסעים שוב כדי להוציא לו איזה משהו ששמו לו למטה, וגם שמו לו משהו בראש כדי שלא יוכל ללקק את זה. (= וואי איזה מזל שכתבתי פה ודאגתם ועניתם לי... תודה רבה למי שעזר(((= אחרת לא הייתי יודעת למה הוא ככה... אז שוב תודה^_^ סוף שבוע מקסים ומעולה לכולם!!!

טוב שהלכת ../images/Emo24.gif

שמו לו קטטר, אל תורידי לו בשום אופן את הצאוורן כי אז הוא יוציא את הקטטר. החלמה מהירה לחתולון

MeWithoutU

New member
כה בדיוק

פשוט שכחתי את השם! כן אני לא יוריד לו צריך לחכות ליום ראשון תודה רבה רבה

למעלה