אני חייבת עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חייבת עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מדברת עם מישהי באייסי והיא מאיימת להתאבד, קראתי משהו שהיא כתבה וזה פשטוט נורא מה שעבר עליה היא מאיימת כל הזמן להתאבד, התחננתי אליה לקבל עזרה בינתיים אנחנו עוד מתאייסקות אבל מה עוד אני יכולה להגיד לה שתפסיק ללכת בכיוון פטליסטי זה?

לילה טוב מונולגים

יש את סהר - אתר שבו נותנים סיוע נפשי ברשת (יחש להם גם מספרי איסיקיו .. ספקני אם עכשיו יש שם משיהו ... יש שם הסבר על סיוע בזמן אמת לאדם המדבר על התאבדות ,הביטי שם . נסי לדבר אל ליבה ף בגובה העיניים ף באנושיות אולי תצליחי להוציא ממנה את מספר הטלפון שלה אולי תוכלי לשוחח עמה אולי תציאי לה להפגש.. הכי חשוב לדעתי זה לתת מקום של כבוד למצוקות שלה ולהתייחס לכל בעיה הכי קטנה ברצינות . תנסי לעזור לה למצוא פתרונות למצוקותה ואת יכולה אפילו להפנות אותה לסהר . להבהיר לה שאת שם בשבילה ושהחיים שלה עד כמה שהיו איומים יכולים להשתנות.. מקווה שתצליחי לעזור ולו במעט

היא גם בקשר עם סהר....

היא אומרת לי שהם "מנדנדים " לה. אני מנסה לדבר איתה ולהסיח דעתה, בינתיים אנחנו מדברות על נושאים קלילים יותר,אני מנסה להסיח דעתה. אני מאוד נלחצתי ואני מקווה שהיא תהיה בסדר,תודה על ההתייחסות.

מקווה בשבילה לטוב

לא הבנתי מה הכוונה מנדנדים לה , אבל אם היא מדברת איתם אז אולי יש מצב שיש להם את הפרטים שלה .. מאמינה שיש להם קשר עם המשטרה והם יכולים במהרה לקבל מספקיי האינטרנט את פרטיה זה מלחיץ נורא גם לי פעם מישהו אמר שהוא הולך להתאבד וזה נורא הלחיץ אותי , יש כאלה שעושים את זה גם בשביל תשומת הלב והצחוק (לא שזה מצחיק.9 מחד מקווה שלא עובדים עלייך ומנגד אשמח לשמוע שכן לילה טוב

אני גם מקווה מאוד כי אם כן זה יפגע

בי עמוקות אני בכל אופן דירתי איתה, סיימנו לדבר ולמרות שבמהלך השיחה היא כל הזמן איימה שעכשיו היא עושה את המעשה, הסחתי את דעתה והיא הלכה לישון, אני מקווה שרק לישון ולא חליליה לישון לנצח. תודה על ההתעניינות לילה טוב.

בקר טוב מונו !

אני מקווה שישנת טוב, והכל בסדר איתך הבקר.

לפני כמה שנים

הייתה בחורה שככה הייתה נוהגת לשגע את כולם. אם היא בקשר עם סהר תהיי בטוחה שהם דואגים ומכירים אותה. ולך יקירה תשמרי על עצמך. יש לי הרגשה שזו אותה בחורה.

למעלה