אני חייבת עזרה..

Never forgotten

New member
אני חייבת עזרה.. ../images/Emo4.gif

אני מצטערת שאני מתפרצת לכאן
... איזה דיאטות אתם מכירים
... ואיך הן עובדות.. בבקשה תענו לי אני מתחננת אני

אלי ו.

New member
אנחנו מכירים הרבה דיאטות

החוכמה בדיאטות זה למצוא דיאטה שמתאימה לך, לאו דוקא דיאטה שעבדה בשביל אחרים. דיאטה זה אורח חיים לשנים, לא לתקופה קצרה, אז חשוב למצוא משהו שתוכלי לחיות איתו. אם תתני יותר פרטים נוכל אולי להמליץ לך על כיוון. (אין אחריות, הבחירה שלך) תני גיל, גובה, משקל, דיאטות בעבר אם יש, מה עבד מה לא (למה לא?), פעילות גופנית או כל אינפורמציה שנראית לך חשובה והחבר´ה כאן בפורום ינסו לתרום מנסיונם.

אביטל +

New member
יקירתי

זה פורום תמיכה לא פורום היסטריית הדיאטה אם את רוצה ספרי קצת על עצמך, משקל גובה אורח חיים תזונה נסיונות קודם להוריד במשקל אין לנו פתרונות פלא להציע לך. בשביל זה צריך את פורום הארי פוטר. יש לנו רק תמיכה וניסיון חיים להציע ולחלוק

shirita

New member
אני מכירה הרבה דיאטות

וכולן עובדות בכיוון ההפוך.....

Never forgotten

New member
אממ..

מצטערת
.. אני יודעת שאתם פורום תמיכה.. אבל קראתי כמה הודעות והיה כתוב שאנשים עושים דיאטה.. אז אני סתם שאלתי את זה כי רציתי לדעת..
מצטערת אם הטרדתי כאן מישהו .. אבל אני נואשת .. אממ.. ומי שהציע שאני אתן יותר פרטים.. אז
.. אני בת 14 (בערך).. שוקלת 51.. ואני 1.56 .. וניסיתי כמה דיאטות .. אממ וספורט .. אני עושה בערך 50 כפיפות בטן ביום .. ושוחה במשך שעה בבריכה.. אבל זה לא עוזר..
אני

Xenophobe

New member
סליחה על הבורות

אבל לשקול 51 על גובה 1.56. זה נקרא שמן? אז אני במצב ממש נורא אני 2 סנטימטר מעלייך ואני שוקלת 72.300 אז רק תדעי שהמצב של הוא טוב אולי באמת כדי לך רק לעשות ספורט אבל דיאטה? לא נראה לי אולי פשוט תתחילי לאכול נכון! בלי ממתקים ושטויות מהצד לאכול ארוחות מסודרות והמון ירקות אני למשל הייתי לוקחת לבצפר (עכשיו אני בחופש) קופסא מלאה בירקות בנוסף לסנדווצ´ים וכל פעם שמתחשק משהו לקחת ירק או פרי זה קצת מסוכן דיאטה לא מבוקרת בגיל כזה ואולי דיאטה בכלל- אני לא רופאה אני לויודעת- אני מניחה. אני מקווה שקצת עזרתי לך אם את צריכה עוד משהו- אני פה

vodka2

New member
חן זה לא תחרות כל אחד ואיך שהוא

מרגיש עם עצמו.

אביטל +

New member
וודקה

זה שאדם מרגיש שמן, לא אומר שהוא צריך לעשות דיאטה כדי לרזות לעיתים ההרגשה של "אני שמן" היא ביטוי לדימוי עצמי נוך, חוסר ביטחון עצמי ועוד. אלו הדברים שצריך לטפל בהם, ולא באמצעות דיאטה. יש מדדים מסויימים לקביעת מידת הזמנה. המדיים האלה לא מדוייקים ומוחלטים כי כל אדם שונה. אבל הטווח הוא נכון.

vodka2

New member
את צודקת אבל...../images/Emo8.gif

אני לא יודעת אם את זוכרת באיזה מצב אני הייתי כשהגעתי לראשונה לפורום ההרזיה הראשון של וולה, הרגשתי שכל עולמי חרב עלי, הדיאטה היתה רק אחת הבעיות, אולי אפילו הקטנה מבינהם כי בסופו של דבר לא הייתי צריכה להוריד יותר מדי 5-10 קילו (והיו שאמרו שגם זה יותר מדי), אבל התחלתי עם זה וברגע שהרגשתי שיש לי שליטה על משהו קטן בחיי כמו התזונה, צמודה לתפריט וכו´ פיתאום גם הדברים האחרים התחילו להיות בשליטה, או לתפוס כיוון לפחות, בסופו של דבר הכל בראש ולכן הצעתי לפונה את מה שהצעתי, בסופו של דבר כל מילה שנאמר תהיה אמינה ברגע שהיא באה מנסיון אישי לא?

vodka2

New member
לא צריך להתנצל זו באמת תמיכה אבל...

אנשים יכולים לתת לך תמיכה בדרך שבחרת ולא כפי שאת ביקשת, לבחור לך את הדרך. את צריכה לבחור לעצמך את הדיאטה שמתאימה לך, יש דיאטת פחממות, דיאטה לפי סוג הדם ועוד רבות וטובות או פחות טובות כגון דיאטות הכסח למינייהם אם תספרי כאן מה הכיוון שלך איפה נקודת החולשה יוכלו לתת לך המלצות לגבי מה כדאי לך, בכל מקרה, כפי שחן כבר טרחה לציין ע"פ הנתונים שנתת לא מדובר במשקל רב להוריד אולי פשוט תפריט מאוזן ולהוריד נשנושים מיותרים יעשו את העבודה בשבילך, הכי חשוב לא לפעול מתוך לחץ ולדעת על מה שאת צריכה לוותר. אז כפי שכבר אמרתי ספרי לנו מה הן נקודות החולשה שלך בעיניין האכילה ונוכל אולי לעזור יותר והעיקר לשמור על אופטימיות

אביטל +

New member
לא הטרדת אף אחד

אבל תראי את ההודעה שלך ותעשי חושבים וגם תיכנסי בבקשה למכתב פתיחה שלנו כדי להבין מה הפורום הזה ולגבי הנתונים שלך - לא כל כך מובן לי מדוע את רוצה לרזות את בטווח התחתון של המשקל הנורמלי עבורך תזכרי שהבחורות שאת רואה בעיתון הן אולי דקיקות אבל גם רעבות משהו פחד רוב הזמן, ולרוב גם לא בריאות. ספורט - עדיף לך פעילות אירובית בשילוב קצת אימוני כוח פעילות אירובית זה הליכה, ריצה, מחול אירובי שחייה לפי מיטב ידעתי אינה עוזרת הרבה דיאטה - גשי לדיאטנית. אם את לא יודעת להתאים לעצמך דיאטה, אל תגרמי לעצמך נזק ע"י כל מיני דיאטות שונות ומשונות. הבריאות שלך זה הדבר החשוב ביותר בעולם. אל תהרסי את זה.

למעלה