אני חייבת עזרה...

super-cat

New member
אני חייבת עזרה...

יש לי כל כך הרבה בעיות שאני מנסה לפתור בזמן האחרון ואני מרגישה שהמצב מחמיר... לפני מספר חודשים, לאחר זמן רב של צפייה מהצד, באתי לידיד שלי ואמרתי לו שאני דלוקה עליו. הוא אמר שהוא רוצה שנהיה ידידים, ובאמת בהתחלה התנהגנו כמו ידידים קרובים, אבל אחרי חודש בערך הכל כבר נעלם ומאז אני פשוט בדיכאון... אני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי אף אחד בחיים שלי בצורה כזאת, והוא פשוט מדהים... רע לי שעכשיו הקשר שלנו ניתק כמעט לגמרי, ובעצם מסתכם בשלום שאנחנו אומרים אחד לשני פעם ב... כשאנחנו רואים אחד את השני. הוא כל כך חשוב לי, ואני רוצה שהמצב יחזור להיות כמו שהיה... אני יודעת שאין ממש סיכוי לאהבה, אבל הידידות הזאת, שנוצרה ביננו בהתחלה הייתה דבר כל כך חשוב ויקר עבורי, והרגשתי שזה מה שבעצם חיפשתי, ולא אהבה. אני רוצה אותו בתור ידיד. ואני לא יודעת מה לעשות, כי הוא בעצם זה שאפשר לומר הפסיק את הקשר. וכל פעם שהערתי לו על כך שאנחנו כמעט ולא שומרים על קשר, אז הוא אמר לי "ומה זה נקרא?" (כי למשל, דיברנו באייסיקיו באותו רגע). וזה מתסכל, כי אלה השיחות היחידות שלנו, ואני לא יודעת מה לעשות... בבקשה עזור לי, אני צריכה עצה טובה... בתודה, super-cat

נמאס...

New member
הצעה...

טוב אני חושבת שאת צריכה פשוט ללכת להגיד לו את זה שאת רוצה אותו כידיד. ובקיצור להסביר שאולי טעית כשאמרת מה שאמרת. אני חושבת שזה לא יהיה אותו דבר כמו שזה היה לפני זה. נ.ב אני לא מצליחה להפטר מהשם הזה אולי את יודעת איך מחליפים שם כי כל מה שאני מנסה לא מצליח.

למעלה