אני חייבת עצה דחוף.....

Netanya Girl

New member
אני חייבת עצה דחוף.....

אני בתקופת יובש כמו שאומרים לא סיגריות לא כיף לא כלום!!!!!! מה עושים???? חייבת לעשן משהו... אבל מה?? שמעתי שמעשנים תה... איך?? וגם על זה שמטגנים קליפות בננה... מישהו רוצה לחוש לעזרתי???

yair11

New member
חזק ביותר

תה אגוז מוסקט סטלה של שלושה ימים רצוף!!!!

קשכפית

New member
תגידו, מה זה הקטע עם הנרגילות

כבר שנתיים שאני לפחות שמה לב שזה נהיה פופולארי לאללה אצל בני הנוער! הם קונים אחד לשני נרגילות במתנה ליום הולדת, ומעשנים בכל הזדמנות. לפני שבוע אכלתי ב BIG MAK ולידי ישבו חבורה של צעירות, אחת אמרה יאללה בואו כבר נלך.. אני מתה לעשן נרגילה בטעם מילון... מה פה קורה?

guyp2

New member
הנרגילה נכנסה חזק היום..

מלא בני נוער מעשנים נרגילה.. כן, גם אני..

Sharonnn

New member
יום שישי האחרון עישנתי נרגילה, וכמו

שאמרו לי לנסות(כדי להרגיש קצת היי)- שאפתי לריאות עד שהן התמלאו, והחזקתי את זה 7-8 שניות. עשיתי זאת כמה פעמים, בהתחלה לא הרגשתי כלום, אבל אח"כ התחילה לי מעין סחרחורת כזאת, משהו מרגיז... בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל האלכוהול ששתיתי, אבל לא שתיתי הרבה, אז נראה לי שזה בגלל הנרגילה!

זהר פלד

New member
עדיף, שתפסיקי לעשן כל עוד את יכולה.

בגילך, הגוף שלך עדיין לא סיים להתפתח, ועישון (גם סיגריות, וגם גראס) יכול לעכב ואפילו למנוע את השלמת תהליך ההתפתחות של גופך. (הגוף מתפתח עד גיל 20-22 בממוצע, למי שלא יודע. אצל נשים זה נמשך פחות, בד"כ.) אני לא מנסה להשמע מבוגר, ואני לא מנסה לומר לך איך לחיות את החיים שלך. ברור לי שאת תעשי מה שאת רוצה בכל מקרה. מה שכן, זו העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך. (אגב, מהנסיון שלי אישית, גראס הרבה יותר קל להפסיק מאשר סיגריות, לתשומת לבך...)

ZBlaster

New member
הנה קצת:

קליפות של בננה - לא עובד! מנסיון! שום דבר לא הזיז לי ת´מוח. פטרוזיליה - גם לא עובד! תה - כולה נותן טעם טוב. לא יותר מזה. לעומת זאת, אם במקרה את תלמידת בית ספר במגמת כימיה, את יכולה להכין אל.אס.די... תמצאי הסברים מפורטים ב 2001 Anarchist CookBook גם על שאר הדברים כמו בננות...
ואני גם רואה שאת מנתניה.. מאיפה את בנתניה? Z-Blaster

MARMELAD

New member
נו באמת

מה הלאה? אתה אשכרה מציע לתלמידת בי"ס להכין LSD? מה לא עובד במוח שלך?

Netanya Girl

New member
פחחחח...אני בגמת ביולגיה.(שנה הבאה)

לא בכימיה חבל...(אני ישקול לעזוב...לא!!!) בקיצר...שאני אומרת שאין כלום... אז אין גם נרגילה!!!!!! בקיצור זה היה מזמן... ןפחות או יותר תקופת היובש(ממש טיפה) עברה...ומצאתי תחליף אמנם זול אבל מצאתי...(סיגריות..פחחח...) וגם עישנתי תה במקטרת..תה בטעם קינמון ופירות..משהו חבל"ז!!!!!! אם אני יעשן תה טיבטי ..אני ירזה.???
(למרות שאני לא נוגעת בחרא הזה..למי שלא יודע..תה טיבטי זה בעצ חומאר משלשל...בעעעע) ומאיפה אני מנתניה...מהמרכז..למה אתה גם?? אני לומדת בליבוביץ´

למעלה