אני חייבת עצה...

• פותח הנושא 4HE
  • פורסם בתאריך

4HE

New member
אני חייבת עצה...

דבר נוסף שהריז אותי כשדיברנו אתמול אז אמא שלו אמרה שאם הוא היה מספיק חכם הוא היה עושה תוכנית חיסכון ממזמן. העניין הוא שהיה שוכחת את העובדה שכאשר בן זוגה לא היה בבית, מי פרנס אותה.....הבן שלה...כל הודש היה מביא לה את המשכורת שלו....אבל את זה היא שוכחת... אוףףףףףףףףףףףףף אין לכן מושג איזה פקעת עצבים אני....נראה לי שעד החתונה אני אחטוף התקף לב. תודה למי שקראה עד כאן...אשמח לתגובות.

4HE

New member
סליחה...נקטע לי..

אני בדרך כלל שומרת שבת...אבל עכשיו מרוב עצבים אני חייבת להעלות את העניין לפורום... אתמול ישבנו אצל חבר שלי ודיברנו עם אמא שלו....והיו כל מני דיבורים על חבר שלי, אמא שלו והעבר שלהם... אמא שלו היתה בעבר אישה מוכה... והיא דיברה על כלמה שהיה בתקופה עם אבא שלו וכמה שהוא סבל נפשיצ והיה מסכן וכ"ו... העניין הוא כזה... כשהתחלתי לצאת עם חבר שלי, הוא סיפר לי על ההתעללות שהחבר של אמא שלו לחיים התעלל בו... כשהוא הייה בן 6 בערך..במשך שנה וחצי הבן אדם הזה היה קורע אותו במכות...ואמא שלו כמובן...האדישה הזו לא ידע מזה...עד שיום אחד היא חזרה מהעבודה וראתה אותו במיטה בוכה היא שאלה אותו מה יש לו והוא לא רצה לומר לה...בסופו של דבר היא שמה לב שהרגל שלו נפוחה כמו בלון היא נסתה לשאול אותו מה קרה ואיך תחילה הוא לא סיפר לה...אחר כך הוא אמר לך שחבר שלה עשה לו את זה... הוא היה פשוט מכסאח לו את הצורה ....אחרי שהיא גילתה את זה היא העיפה אותו....אך אחרי תקופה של כמה שנים היא שוב חזרה אליו....ומה עוד...הביא ממנו ילדים...ועל זה אני לא יכולה לסלוח לה... איך אישה שעברה אלימות לא מייחסת חשיבות לדבר כזה...שהבן שלה כ"כ סבל והיא עוד חוזרת אליו... ואז כשאתמול דיברנו והיא ספרה על כמה שהוא סבל נפשית מהעובדה שאבא שלו לא היה, ומזה שהוא ראה את אמא שלו חוטפת מכות...אני עמדתי פשוט להתפוצץ....אני כבר לא יכולה לשמור את זה בבטן...אני מרגישה שעוד שניה אני נשרפת מבפנים.... מה גם שהחבר הזה של אמא שלו שעד היום היא איתו...לא פוסח מלהתעמר בו בכל הזדמנו. ואני אתן לכן דוגמא:כשהחלטנו להתחתן והנושא של עלות המנה על הוא אמר לו למה מחיר כזה למה ככה ולמה ככה...או שהוא תמיד אומר לו שהוא מתלבש מגעיל...למה? בגלל שהוא לא קונה מותגים, זכותו... יש לציין שאחת הסיבות ליחסים העכורים שלי עם אמא שלו זה בגלל החבר המנוול שלה- היות ומרוב שאני שונאת אותו לא הייתי מסוגלת לומר לו שלום וה"מסכן נפגע".. דבר נוסף שהריז אותי כשדיברנו אתמול אז אמא שלו אמרה שאם הוא היה מספיק חכם הוא היה עושה תוכנית חיסכון ממזמן. העניין הוא שהיה שוכחת את העובדה שכאשר בן זוגה לא היה בבית, מי פרנס אותה.....הבן שלה...כל הודש היה מביא לה את המשכורת שלו....אבל את זה היא שוכחת... אוףףףףףףףףףףףףף אין לכן מושג איזה פקעת עצבים אני....נראה לי שעד החתונה אני אחטוף התקף לב. תודה למי שקראה עד כאן...אשמח לתגובות.

אתם כותבים את העתיד

קראתי את כל מה שכתבת, וזה מרתיח את הדם. מה עם חבר שלך? מה התחושות שבתוכו, איך הוא מגיב ומקבל את הדברים האלה? חשוב לדעתי להתמודד מול אנשים כאלה כזוג, ולגבש עמדות, תגובות וכוונות יחד ולא כבודדים. אתם מתכוונים להתחיל חיים חדשים יחד, חישבו על דרך להתמודד מולם בעתיד, שלא יפריעו לכם, לא הם ולא הזכרונות. אתם לא יכולים לשנות את מה שהיה, אתם יכולים לשנות את מה שיהיה כי הנצחון שלכם טמון בהתגברות על העבר ופתיחת פרק חדש. לכן השאירו אותם מאחור, מחוץ למסגרת החדשה שאתם יוצרים עד כמה שאפשר, וזכרו שרוב החיים לפניכם. אני מאחל לכם הרבה אושר ואיתנות. בהצלחה.

למעלה