אני חייב אזרה :( דחוף!!!!!!

eran20062222

New member
אני חייב אזרה :( דחוף!!!!!!

תקשיבו יש לי חידה שאם אני לא פותר אז אני מושפל בטרוף אני בן 12 כך שאם אתם יותר גדולים ממני ולא מצליחים לפתור אתם לא נחשבים חנונים ( מענין אם זה טוב או רעה) זאת החידה: כך ניקראה "המשמר הצפוני" באימפריה המזרחית הוא נתן לי רמז: מילת המפתח היא המשמר הצפוני. בבקשה תעזרו לי נ.ב סליחה על שיגעות החתיב ( אם יש) וצריח לחקור כדי לדעת את החידה... ובנוסף או שזה חידה הסטורית או חדה מספר אבל רוב הסיקוים שזה חידה הסטורית.

pieceofmadness

New member
מישהו פה מושפל בטירוף

וזה לא אתה

איפי1

New member
נראה לכם ללכת בכיוון של סין?

היא גם אימפריה וגם מזרחית, נכון? (אבל זה הכל תלוי מאיזה כיוון מסתכלים... אני תוהה באיזו ארץ השואל חי...)

איפי1

New member
לילה טוב...

אי הולכת לישון... אני צריכה לקום מחר לעבודה...~ (>-,-<)

RichardSmith

New member
יש כל כך הרבה אפשרויות...

"מזרח" מתייחס לרוסיה, סין, יפן, אירן/פרס. לא ידוע לי על המשמר הצפוני. אולי מלבד סין, היתה להם את החומה הגדולה נגד המונגוליים.

מתן4ל

New member
אין לי שמץ סורי...

(סתם כדי שתדע שגם מי שלא בן 12 לא מצליח לפתור דברים כאלה) לפני שהתחלתי לכתוב את ההודעה החלטתי לא להעליב אותך אבל אני לא מצליח להתאפק, יש לך די הרבה שגיאות כתיב - זה כנראה נורמאלי לגיל 12 אבל בכל זאת זה נראה מוזר קצת במיוחד המילה "עזרה" בכותרת...

איפי1

New member
כרגע הלכתי לבדוק על הילד.

בן שבע או שתים עשרה? משום מה נראה לי שמישהו "מסתלבט" עלינו.

איפי1

New member
יש לי עוד דוגמאות מפורומים אחרים...

נראה שזה ממש חשוב לו... >< תקשיבו יש לי חידה שאם אני לא פותר אז אני מת!!!!! אני בן 12 כך שאם אתם יותר גדולים ממני ולא מצליחים לפתור אתם ... זאת החידה: כך ניקראה "המשמר הצפוני" באימפריה המזרחית האיש שנתן לי את החידה נתן לי רמז: מילת המפתח היא המשמר הצפוני. בבקשה תעזרו לי נ.ב סליחה על שיגעות החתיב ( אם יש) וצריח לחקור כדי לדעת את החידה... ובנוסף או שזה חידה הסטורית או חידה על ספר וסיקוי קטן מאוד שזאות חידת הגיון מספר אבל רוב הסיקוים שזה חידה הסטורית. אבל מצד שני הוא גם ביקש עזרה לחידה הזאת: תקשיבו יש לי חידה ואני חייב לפתור אותה ( אם לא אני מפסיד 250 ש"ח) החידה היא כזאות: לא חרב, לא חומצה, ואף לא אש מחילה, הוא העונש שנותנים לבוגדים העפלה הקפואה. נתנו לי רמיזים והם: זה ספר שהוא מלפני 750-800 שנה מצפון או דרום של אירופה או אמריקה. תפתרו מהר בבקשה תודה. ולזאת: נכון שאני בגיל 12 ולא סתודנת אבל כיבלתי חידה ואני צריך אזרה החידה היא כזאת: גורל בונה חומה חיים ותהילה גורל הקופץ מעל החומה מוות והשפלה אילו דמויות מסתתרות מאחורי החידה? ויש לי רק אד 7:40 לפטור את החידה. כבר היה את החידה הזאותי פאם כאן בפורם אולי משהוא זוחר את התשובה? ויש לי עוד חידה שפתרתי שאחרי זה אני יתן לכם בקיצור- מה שאני חושבת עליו זה שהוא מכור להימורים ולחידות, ושהוא בן 7-13. ושהוא צריך לבדוק אם צריכות להיות לו הקלות במבחני בגרות. (כיוון שהוא לא ציין אם הוא דיסלקט או משהו, אז כנראה שהוא לא נבדק עדיין) וכן, משעמם לי. אני הולכת עכשיו ללמוד מתמטיקה לבגרות ביום שלישי... אז ביי.

למעלה