אני חייב לדעת משו!!

AsafGur

New member
אני חייב לדעת משו!!

שמעו, אני חולה על מיידן אבל יש משהו שמאוד מטריד אותי. נכנסתי לאתר הרשמי של מיידן (ironmaiden.com), נכנסתי שם לדיסקוגרפיה שלהם, לאלבום Powerslave ולקליפ של Aces High וראיתי שם משהו נורא לא נעים... יש בקליפ תמונות של היטלר וצלב קרס ומטוסי קרב של הנאצים. מה הסיבה לזה?? תשובה בהקדם בבקשה...

barlevy

New member
כי השיר ACES HIGH

מספר על מלחמת העולם השנייה... אל תדאג מסופר מהצד של הבריטים..הצד של הטובים

shigidy

New member
וזה ידוע

שהבריטים כל כך הביסו את הגרמנים שיאללה איזה באסה לגרמנים על כל מטוס שהם פוצצו לבריטים, הבריטים פוצצו להם 4!!!!

to the future

New member
חיזוק והוספה...

כמו שנאמר זה שיר על מלחמת העולם ה-2. מיידן הם נורא פטריוטים וגאים במוצאם הבריטי. לכן גם הפתיח של נאום צ'רצ'יל בהופעה החיה המפורסמת. אגב השיר Tailgunner ,השיר הראשון ב- no prayer for the dying הוא גם מן המשך ל- Aces high. בכלל אין לך מה לדאוג- אין למיידן בעיה עם יהודים או ישראל. שים לב לאותיות העברית בעטיפת האלבום Somewhere in time.

AsafGur

New member
איפה?

אחי לא מצאתי שום אותיות בעברית...אתה יכול למקד אותי?

AsafGur

New member
חח לא הבנת...

חחח ברור שבתמונה של האלבום..הבנתי את זה.... איפה בעטיפה?תמקד אותי...איפה??ליד אדי?? הבנת?!

hkatsman

New member
מה???????????

איך הם מעיזים לכתוב את שם ה'??? מה הם נאצים? אלק שום דבר נגד יהודים....

hkatsman

New member
ועוד הם שורפים את שם ה'

תגדילו את התמונה ותראו מתחת לשם יש אש

NYMets Man

New member
איייירוווןןן מיידדן נאציייםםםם!!!!!

אההההההההההה כמו סלייר!!!!

אסף Day

New member
אני דתי ואני לא רואה בזה חילול השם

הוצאתם את הדברים מהקשרם פתאום כל אחד חש פטריוט שיציל את מדינת ישראל והעם היהודי מאיירון מיידן אתם מזכירים לי את הכתבות שהיו בארץ כשמיידן החליטו לבוא לארץ ובגלל הסקת מסקנות פזיזה כמו שלכם הם כנראה לא יבואו לפה יותר אז תחפשו עוד להקות מטאל גדולות תאשימו אותם בנאציזם ואז בסוף תתלוננו למה הלהקות האלה לא באות לארץ אם זה נראה שלקחתי את מה שאמרתם קשה זה בגלל שבאמת לקחתי את זה קשה

אסף Day

New member
לא הייתי סגור על זה שאתה ציני אז...

הגבתי על כל מקרה, עמכם הסליחה!

AsafGur

New member
מה?!

מה הם כותבים את שם ה'?????? ומה זאת האות השניה באדום???

taken4

New member
ילדים תקשיבו טוב

אירון מידן לא נצאים ורחוקים מכך הצלבים אלו מטוסים של גרמניה במלחמת העולם השנייה והשיר Aces High מדבר על הטייסים הבריטים (אירון להקה בריטית כידוע לכם) שנלחמו באומץ בגרמנים, לכן בתחילת השיר יש את הנאום של צרציל. בשיר יש שורה שחוזרת על עצמה "חיים לטוס טסים כדי לחיות". האותיות יה-וה לא מסמלות באלבום Somewhere In Time משהו מיוחד, באלבום יש התיחסות לזמנים כמו ציורים של פרמידות וזמן עתידי כגון חלליות.. יש אזכורים לכלל התקופות, אחד הסממנים הוא שם ה' בנוגע לפוליטיקה אירון מידן הם סוציאליסטים שהתנגדו לקפיטליזם שהביאה מרגרט טאצ'ר אשת הברזל שפיקרה את תאגידי העובדים באנגליה והביאה לפיטורם של הרבה עובדים באמצע שנות ה- 80. אירון מידן גדלו בשכונות עוני. אתם יכולים לראות את הציור בסנצורי שאדי מתקיף את מרגרט תאצ'ר עם סכין. כתוצאה מכך היא יצאה נגדם בעיתונות והם הוציאו סינגל נוסף אישה עם מדים ועליו ציור שלה אורבת עם תת מקלע לאדי שיוצא חבוק עם שתי בחורות. אל תמציאו שטויות !!!! תקראו ותלמדו

למעלה