אני חייב לדעת

אני חייב לדעת

יש היום ספרים בנושא דוס? הבנתי מהרבה אנשים כשנתקע להם המחשב או שהם רוצים להתקין ווינדואוס הם משתמשים בדוס ובכלל הרבה דברים אפשר לעשות על המחשב דרך הדוס יש חומר בנושא הזה בכלל? אשמח לתגובה ברי סחרוף 25

B0ND_JAME5_B0ND

New member
ברי סחרוף 25?

אז למה רשום 24? תשנה את זה! ללא כל קשר... ולשאלתך- אין כיום שימוש כ``כ ב-DOS עצמו לכתיבת תוכניות- רב התוכניות היום נעשות עבור סביבת Windows או Linox בכל אופן- הריי ברור שיש איזה שהוא מוצא אשר ממנו מתחילים - שהוא לצערינו ה-Dos - כאשר אתה רוצה להתקין אפילו windows אתה חייב את הבסיס של זה (- שזהו ה-dos) אני לא בטוח לגבי מערכות אחרות, אין הרבה מאוד דברים שאפשר לעשות עם ה-dos וכבר מערכות הפעלה כמו- win NT ו windows me וגם windows 2000 אינם מבוססות Dos בכלל! אז מה הטעם לחזור שנים אחורה?

arye9

New member
לפעמים כדאי לדעת דוס

היה לי מקרה שהמחשב לא עלה בגלל תוכנה מסוימת. הדלקתי את המחשב בדוס ומחקתי אותה מהקובץ שבו היתה רשומה. האמת שלמרות שעבדתי הרבה מאד בדוס היתי חייב להכנס לספרים כי שכחתי שמות של פקודות. כך שלדעתי אם תלמד דוס ולא תתרגל אותו זה לא כל כך יעזור. בכל מקרה אולי יש ספרים שהם בודאי זולים שמסבירים את השמוש בדוס עם רשימת כל הפקודות. הלימוד עצמו קל למדי. בהצלחה אריה

rattlehead

New member
DOS

לידע כללי.. WINDOWS ME בהחלט מבוססת DOS. פשוט הסתירו את זה יותר טוב. (יש מלא ``פאטצ`ים`` בשביל להגיע למצב DOS. בסך הכל שינוי בREGISTERY והוספת לינק)

למעלה