אני חייב להבין משהו בבירוקרטיה

אני חייב להבין משהו בבירוקרטיה

עם כל הרצון שלי להיות אזרח מבין שומר חוק , מסביבי הרווחה מחזיקים כבר למעלה מחצי שנה צו לפעול תוך חודשיים על מנת לתת תזכירים + סמכויות שהם קיבלו , פרודתי - מפרה על ימין ועל שמאל כל הסדר זמני והחלטה שקיימת , מה אמור להזיז דברים ולהניע את הגלגלים רק שכעמדתי על דעתי שאני חייב פתרון מהיר כי לא ראיתי את ביתי במשך חודש וחצי הסכימה האחראית על התזכירים לערוך מה שהיא קראה מיון חרום ואז קבעה תנאים לא היו מקובלים עלי ושאני לא יכול לעמוד בהם , גם בתנאים אילו לא עומדת פרודתי שאגב על אף ההסדרים הזמניים עברה לגור מגבעתיים לצפת ולא זו בלבד שברווחה משום מה אישרו לה את המעבר אלה שכשנודע לאחראית על התזכירים היא תענה שהאישור היה בטעות אולם כרגע עלי והסיע את הילדה בכל יום רביעי ולהביא אותה לגן ליד קרית שמונה זאת למרות שאימה מביאה אותה בכל יום שלישי ואינה מעוניינת להחזירה זאת על מנת להתיש אותי , בנוסף עלי להחזיר את הילדה בכל מוצאי שבת בכל שבועיים מאחר ואין לי כל יכולת לעשות זאת עם רכב כפי שעשיתי בשבת לפני שבועיים ואז נתקעתי עם הגרוטאה למזלי לאחר שהחזרתי את הילדה , אני חושב לותר גם על זה , התנאים לראית הילדה כאילה שאני לא יכול לעמוד בהם לא כלכלית ולא פיזית מאחר וגם אם אני מעוניין להחזיר את הילדה באוטובוס פעם בשבועיים , הרי שהשעה לא תאפשר לי לחזור לת"א לא בקשות לבימ"ש לא טלפונים ולא פקסים לרווחה לא תלונות למשטרה בכל פעם שהיא מפרה את ההסדרים דבר לא עוזר , בכאב רב אני פשוט מרים ידים ועוזב אט אט פשוט נוטש וילדתי הקטנה , היא סובלת, בינינו יש קשר נהדר קשר נפלא ונדיר שנהרס תחת השינאה הנקמה והרעות של אמה
דיייי אין כח להלחם ואני לא מבין למה בכלל עלי להלחם כדי להיות אבא

SuperGirl 25

New member
לא מבינה הרבה בסדרי דין

ובכל זאת-אל תוותר על הילדה שלך, אל תעשה זאת לעצמך ולה. מהכתוב, לא נראה לי שתוותר עליה במהירות... גירושים לרוב זה לא חוויה נעימה וכיפית ועד שלא תתאפסו על הסדר מסוים, זה לא יהיה כ"כ קל. תחשוב על תקופה זו כשמשהו זמני ותתעודד מהיותך אב בעל קשר "נהדר, נפלא ונדיר" עם בתך.

זהו שזה כבר לא כל כך "במהירות "

כל העניין הזה נמשך מאז אפריל השנה , מה שאומר 7 חודשים , ולראות איך המוסדות לא עוזרים בכלל זה מתיש , שובר , גומר לחלוטין , תודה על העידוד
אני שורד אני מקווה שגם ביתי תשרוד את זה בלי נזקים מה שממש לא נראה לי

בדיוק היום פנתה אלי מישהי

שבעלה לשעבר מאיים להפוך את הסדרי הביקור שלו (ביקור של הילד), ובכלל מתנהג לדבריה בצורה חסרת פשר, מטיח בה האשמות ומסית את הילד נגדה. במקרה שלה ככל הנראה נשאר אצל הבעל משהו לא פתור (מאד לא פתור) ביחס אליה והתנהגותו נובעת מאותו מקום. המסקנה היתה שכדאי ששניהם יפנו לתהליך של גישור, או אף טיפול משותף, שינסה לפענח מה נשאר שם, להעלות לפני השטח את הדברים הנסתרים שבגללם הבעל מתנהג כך והאשה מגיבה כך, ובצורה זו להחזיר את הקשר ביניהם לפסים נורמטיביים ודברים יעשו בהסכמה. יתכן שזה יכול לעזור גם במקרה שלך?

SuperGirl 25

New member
זה שכיח שהילדים מוסתים

מסכנים, במה חטאו??
הגדולה היא לשמור על הילדים ולהגן עליהם, כמצופה באופן טבעי מהורה. זה קשה, לפעמים אפילו מאוד, שכן ההורים במקרה הזה לא רואים את הילד באופן נייטרלי, אלא רואים את ההתחשבנות עם ההורה השני ונטירת הטינה...

היינו בהליך גישור אולם כל פתרון

שהוצע נדחה ובכל פעם היא פוצצה את הגישור עד תום, גם טיפול אצל מטפל בזוגיות היינו לפני כהפרדה , בשתי המקרים זיהיתי מטפל/מגשרות חלשות לא מקצועיים ומסרבים לגעת באמת ולכן מדלגים והלכים לכיוון הפרייר זה מכון להתפשר ולתת ולעשות למען , אולם הצד השני דרש יותר תמיד , זה עניין של מזל לפול על המטפלים או המגשרים הטובים והמוצלחים או לחילופין עניין של כסף , מה לא בדיוק בנמצא כרגע
לעצם העניין זהו כמו פרפטומוביל'ה , הכדור הועבר לרווחה שלהם שם יש בעיה של כ"א , לכן הם מפרים צו בלי להניד עפעף , בית המשפט לא יכול ולא יחליט לגבי הילדה כלום מבלי לקבל תזכירים

אותה אשה שפנתה אלי

הביעה גם כן חוסר אונים מול ההתנהגות של בעלה. אולי זה ישמע לא מובן ולא הגיוני, אבל העניין של חוסר אונים הוא הרבה פעמים בחירה. היא בהחלט לא היתה חייבת לקבל את התנהגות בעלה כאילו אין לה כל כוח להשפיע על המצב, ואני לא יודע אם אתה (בהשוואה) לא מאמץ ללא צורך עמדה של חוסר אונים מול אשתך. קל יותר ליחס חוסר אונים למגשרים ולמטפלים, אבל אולי אתה יכול לחשוב על שינוי בעמדה שלך מולה עוד לפני שבודקים ומתייחסים לתפקוד של אנשי מקצוע שהם חיצוניים לכל המקרה.

למעלה