אני חייב להגיב שוב לעניין התעסוקה

Yaron5000

New member
אני חייב להגיב שוב לעניין התעסוקה

כי אני רואה שדיסקסתם על זה במהלך השבוע כבר אמרתי ש 50 אחוז מהבעיה שלנו זו הבורות של האנשים מסביב ובואו ונודה בזה שאנו פוחדים מחוסר העקביות של המחלה דהינו שאנו מסוגלים לבצע משימה X ביום Y ולמחרת לא ממש המעסיקים לא אוהבים את זה ! (מצד אחד אני מבין אותם כי הם בסך הכל רוצים תפוקה מקצועית בהתאם לשכר) יש לנו קונפליקט עצום באם לספר על המחלה במקום העבודה, מצד אחד אם נספר בראיון העבודה נצמצם את הסיכויים שלנו להתקבל לאין ערוך מאידך גיסא אם לא נספר המעסיקים יצפו מאתנו לבצע הכל ובמידה ולא נוכל יחשבו שאנחנו עצלנים או Whatever ומיותר להזכיר שהישנות של מצבי חוסר יכולת כאלו סוללת דרך איתנית למכתב פיטורין. להזכירכם שאני חולה במחלה הזו מעל 11 שנה וכשסיימתי את שירותי הצבאי ידעתי שיש לי MS אבל חשתי טוב ולכן לא בחלתי בשום עבודה ואף עבדתי 6 שנים רצופות כאחראי על מחלקת שוק מקומי בחברה מסוימת שאף כרכה ממני מאמץ פיזי אבל אז ממש היה קטן עלי. בחפיפה עם העבודה התחלתי ללמוד במסלול לא אקדמי כמעט שנתיים רשתות תקשורת בסיסי נתונים תיכנות ועוד כל מיני קללות כאלו ולאחר שסיימתי ללמוד מצאתי את עצמי מתמודד בהדרגה עם בעיות טרפצתיות שלא הכרתי (יציבות תשישות סחרחורות) אבל בכל זאת חיפשתי תעסוקה כמו כולם ומצאתי בזכות זה שלא אמרתי ממה אני סובל, מאוד אהבתי את העבודה ואפילו נהגתי לעבוד ימי שבת מרצוני (השתכרתי בשכר גלובלי כך שלא היתי מרוויח יותר בזכות זה) אבל מן הסתם היו משימות שלא יכלתי לבצע עקב הטרפצת ואתם יודעים למה פוטרתי ואני מצטט "אתה מאוד לויאלי לחברה ותרמת רבות אבל אתה מסרב לפקודות לאחרונה ולכן לא תוכל להמשיך לתפקד במסגרתנו" את קולטים???... "מסרב לפקודות", ואני לתומי חשבתי שכבר סיימתי צבא. אז אתם מבינים מה ההעדפות של הבוסים ? ולצערי כיום יש לי החמרות נוספות ודחיפות מוגברת בתסמינים ששוב פעם לא באות לידי ביטוי באופן חיצוני (טפו טפו) אז אחת על פי כמה וכמה יהיה לי קשה יותר. והשורה התחתונה שעם כל זה המלל לא מכיר בנו כנכים (לפחות לא מהר כל כך) !!! ואני שואל ותוהה : האם כל מי שנראה בריא הוא באמת כך ? האם הסביבה שלנו כל כך אטומה או שהיא פשוט סובלת מאיזושהי מחלה שעדיין לא כתבו עליה בספרים ? האם הגלידה שאני מלקק עכשיו תמשיך לשנות את מצב הצבירה שלה ישירות עלי ? (אמממ….בעצם זה לא קשור)
עכשיו ברצינות לדעתי צריכים לעשות שינוי בתפיסה החברתית והכוח בידנו רק שאנו צריכים לחפש את הדרך המתאימה... ירון

anat11

New member
בענין הגלידה

אם יורשה לי לצטט את ה- mentor שלי - גארפילד (לא הנשיא, החתול) - מה, גלידה נמסה??
(והמבין יבין). ענת (סליחה על התגובה לשורה היחידה שלך שאינה בענין תעסוקה, אבל החום, אתה יודע...)

סיאמית

New member
בדיוק בגלל זה הצעתי לך ../images/Emo39.gif

להיות, בבוא הזמן, עצמאי עם/בלי שותף או לעבוד כפרילנס! ואז, אף שמוק לא יוכל להגיד לך שאתה סרבן או צייתן או ג´נג´י (ולא שיש לי משהו נגד ג´ינג´ים! נהפוך הוא!!!).

אורית...2

New member
לא חבל לבזבז אנרגיות ?../images/Emo12.gifותשמעו קטע

בחום הזה ...לשנות את התפיסה החברתית אלינו ??? ביזבוז זמן ואנרגיה... אי אפשר לשנות אנשים אחרים ...אנחנו יכולים לשנות רק את עצמינו ...ובזה (אבל ליד מזגן !) שווה להשקיע אנרגיה !!! היה לי השבוע קטע ...
הייתי בחנות, והמוכרת פישלה... (היא ידע שאני אפתח את הפה ואצעק )אז היא אומרת לי "בואי החוצה נעשן סיגריה..." ואני כמו
יצאתי איתה...והיא שואלת אותי "במה את עובדת"? אז עניתי לה שאני לא עובדת..."למה"? ובלי בושה עניתי לה "כי אני חולה"."במה את חולה? אם אפשר לשאול?"..אז אמרתי לה "בטרשת נפוצה", אז היא לוקחת שאיפה מהסיגריה שלה, ואומרת לי " יו , מסכנה ...!!! רואים עליך שאת חולה ! לא סתם שאלתי אותך ...!!!" ואני שואלת אותה "מה בדיוק רואים???" אז מה היא עונה לי "רואים שאת בלי מצב רוח !!!" נו ...........מה תגידו על זה ??? מה שאני אמרתי לעצמי עליה:..."******..." (רומי לא מרשה להגיד מילים לא יפות !) את מי בדיוק לשנות ???
חבל על האנרגיות שלנו !!! אני עכשיו הולכת לשנות את מצב האבטיח שבמקרר...ועוד מעט הוא יהיה אצלי בבטן ...

Yaron5000

New member
הרגת אותי עם הסיפור הזה...../images/Emo6.gif

נשבע לך שאני עדיין צוחק אי אי אי...הטימטום נכנס למימד חדש קלטתי את סוג האישה שעליה דיברת... אבל כשאמרתי "לשנות" התכוונתי לגופים מסוימים כמו המלל לא אמרת לנו, את מקבלת קצבת נכות ? ובכלל כמה זמן את מאובחנת ? ואיך זהמחלה מתבטאת אצלך ? תרגישי טוב ירון

אורית...2

New member
מה זה לא אמרתי ....../images/Emo2.gif

כל ההסטוריה שלי רשומה בדפי הפורום.... כשישעממם לך אז תעבור על כל ההסטוריה של הפורום... מה להתחיל עכשיו לספר מהתחלה ???........חם !!! אני חולה כבר איזה 2000 שנה ... מקבלת קיצבת נכות, ואני עם כרטיס כניסה חופשי ללונה פארק !!!!!!! (סחרחורות) ויש לי עוד כל מיני שטויות... אבל אם שואלים אותי במה אני חולה ??? אז יש לך תשובה...(לגבי מצבי) ביי ...

סיאמית

New member
דווקא מצאתי תקדימים בדפי הפורום

בהם רומי´לה מודה בחצי פה שמדי פעם היא מרשה לקלל אם יש סיבה מוצדקת (מבלי לפגוע בזכויות וכו´). בכל מקרה, 6 כוכביות לא נראה לי רציני (******) כי אני ישר חשבתי על "פוסטמה" ואת זה מותר להגיד. וככה גם היא נשמעת לי האישה הזאת... - פוסטמה.

סיאמית

New member
טלפתיה סוג ז´ ../images/Emo9.gif

למרות ש~א~ חושב שאני מכשפה (אבל טובה!!!) או כמו שקוראת לי חברתי הטובה ע´ "משכפה".

Medikan

New member
ישר יודעים .....

שהיא פוסטמה. לפי קול לעיסת המסטיק שעולה מהסיפור.

אורית...2

New member
היא גם לעסה מסטיק ...ו...פיצחה../images/Emo3.gif

גרעינים...כן, השרות בחנות היה מלווה בפיצוח גרעינים...

לילית7

New member
איך היא הצליחה? ../images/Emo12.gif

בבת אחת גם ללעוס מסתיק, גם לעשן, גם לפצח וגם לדבר שטויות?!

סיאמית

New member
תורידי את "לדבר שטויות" כי

זה כנראה בא לה באופן טבעי והיא לא יודעת אחרת! אז זה לא פייר שזה יוסיף לה נקודות ל"פעלול". אז נשאר לנו ללעוס מסטיק, לפצח גרעינים ולעשן ופה, אני חייבת להיות הוגנת... ללעוס מסטיק ולעשן זו באמת לא בעיה, זה אפילו קל. אבל תודו שעניין הפיצוח, דווקא כן יכול לסחוט תשואות מהקהל... אם אני אנסה ללעוס ולפצח בעת ובעונה אחת, חזקה עלי ששבבים מהקליפות של הגרעינים ידבקו לי למסטיק וזה יבלבל אותי מאוד ואני אאלץ להתחיל הכל מהתחלה ובסוף, כל מה שישאר לי מהמסטיק תהיה עיסה אפורה ומתפוררת שאולי גם, רחמנא ליצלן, תחנוק אותי!!! אני אקדים קנה לוושת ואנשום את הדבר הזה!!! כך שמה שפייר - פייר! צריך גם לדעת לפרגן לפוסטמה!!!

למעלה