אני חייב להגיד שאני מאוכזב

אני חייב להגיד שאני מאוכזב

קיבלתי תגובה חיובית. תגל אמרה שהפורום יעלה אחרי העיצוב החדש ושוב...שום דבר! אני יום חמישי נוסע! ולא רק זה! עיכבתם אותי חודשיים ואתם ממשיכים לעכב!!!

t@gel

New member
אמרתי וגם אקיים....

ושוב... יש בעיה עם הממשק החדש.. עד אז לא יכולים לפתוח פורומים... אני לא מתכוונת לאכזב... הפורום ייפתח ברגע שהממשק החדש יסתדר... תאמין לי...מנהלי הפורומים מרוויחים בגדול מהממשק הזה... זה שינוי אדיר ותורם רבות לניהול הפורום. סע לחו``ל..תהנה ותחזור.... אגב...זה נכון שיש לך יום-הולדת, או שנדמה לי? אם כן...מזל טוב... אל דאגה...לא מפקירה אותך...זוכרת הכל. :) תגל

zed246

New member
רק כדי להדגיש את הנקודה שלי - T@GEL

אני מעלה את ההודעה הזאת למעלה... אני לא חושב שתצילחו עם הממשק החדש. למה? כי אתם מנסים לחנך אותנו לדרך חדשה וכמו שזה לא עבד בבית ספר זה לא יעבוד כאן. T@GEL, את מנהלת פורום פעיל, תבדקי לכמה הודעות השאירו תגובות לפני שנכנס הממשק לעומת כמה עכשיו. בעצם גם דקל מוזמן לעשות זאת.... דרך אגב, אם המטרה היתה ליצור משהו שידמה כמה שיותר לשיחה אמיתית אז למה הורדתם את הקטע (אין לי דרך אחרת לקרוא לזה) שהתגובה החדשה יותר תהיה ראשונה בשרשרת? ובכלל, לדעתי אם היינו רוצים שיחה היינו הולכים לצ`אט של תפוז אשר בנוי בדיוק עבור זה. אי אפשר לבנות שיחה כי בשיחה לא מדברים כל כך הרבה בלי שמישהו מפריע לך באמצע. בשיחה אתה לא מתבטא באותה צורה בה אתה מתבטא כאן, ולא רק בגלל הצנזורה על הקללות.... כאן זה העלאת מחשבות ורעיונות, לא שיחה. אבל אם אני טועה אז אתם מוזמנים לתקן אותי.

למעלה