אני חייב להגיד

אלכס ב

New member
אני חייב להגיד

שהחידוש של שלומי לשיר יום אחרון הוא פשוט ענק, אני לא מפסיק להאזין לו, ממש ככה. תודה לחברי הפורום שהאירו את עיניי בנושא. קרול את גדולה בלי קשר :)

karoleking

New member
תודה אלכס.

באמת ביצוע מדהיםםםם... אבל אין מה לעשות. כל דבר ששלומי שלנו לוקח תחת חסותו, ומחליט לבצע אותו בקולו שאין שני לו, מרגש ומדהים כל פעם מחדש. אי אפשר להסביר מה זה עושה לנו. הסילסולים, הקול החם הזה, לא יכולה להסביר אבל אני בטוחה שמבינים אותי.

אלכס ב

New member
נכון, זאת תחושה של אותנטיות

ובנוסף לביצוע שלו, העיבודים הם הרבה יותר יפים וגם זה כישרון שאין מה להמעיט בו. שמעתי את המקור, ואני מכבד את טל שגב המוכשר, אבל אין מה להשוות בכלל. כששלומי שר זה כאילו שזה אישי שלו.

היי חבריקו לא שומעים ממך../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מזמן לא נפגשנו נראה אותך ברעננה?

itamarmal

New member
פפששש אהלן אהלן..

הלוואי ואני יוכל להגיע לרעננה אני ישמח מאוד אבל אי אפשר לדעת מה ילד יום.. סתם ככה אני ישמח לפגוש את כולם כל החברים הוותיקים. והחדשים אני ישמח להכיר... סתם ככה מצער אותי כל פעם שיש מופע מושקע והכל... אבל אני לא יכול להגיע מכל מיני סיבות... סתם ככה התחלתי לעבוד בעבודה אחרת חדשה בתחום החשמל אז כך שאין לי זמן בכלל... אבל נראה אלוקים גדול..

אחי בהצלחה בעבודתך החדשה...

הקיץ ארוך וזהו רק מופע פתיחה ! מקווה ומאמין שנראה אותך באחת ההופעות.... נשתמע!

karoleking

New member
בהצלחה איתמר!

שמחתי לשמוע שאתה כבר עובד. מקווה גם לראות אותך ברעננה.
נשיקות לבנות.

אלכס ב

New member
אני מאד אשמח לשמוע על הופעות במחירים נורמליים

באזור המרכז. לא יודע איפה שומעים עליהן וגם אם כן בד"כ המחירים מטורפים.

נועה גו

New member
מותק זה שווה כל גרוש תאמין לי!

לא שחלילה אני נכנסת לך לחשבון בנק אבל תאמין לי ששווה מדי פעם להצטמצם קצת בשביל לקבל את החוויה הזאת שנקראת הופעה של שלומי שבת.במיוחד שזה קרוב לבמה - שם זה בדרך כלל הכי יקר.תאמין לי,אתה לא תתחרט לרגע,ולעזאזל הכסף. *וחוץ מזה,למי שצובר ותק ונשאר עם הפורום לאורך זמן,לפעמים יש לנו פה ושם מידע על מכירות מוקדמות ואז המחיר קצת יורד.לא משמעותית אבל גם משהו.ואתה גם מקבל צעיף ואחלה חבר'ה אז בכלל הרווחת.

אלכס ב

New member
אני מסכים איתך לגמרי,

עכשיו בדיוק סיימתי את חיי הסטודנטיאליים ואני אמור להתחיל עבודה חדשה אז קצת קשה לי להוציא 200-250 שקל לכרטיס (יש אוטו ודברים אחרים שלוקחים הרבה גם ככה). אם יש משהו בעשרות שקלים אשמח לשמוע עליו. בשנה שעברה הייתי בחוות רונית ושלומי היה קצת חולה... ולמרות זאת היה כיף. אבל כל הזמן ככה אי אפשר...

karoleking

New member
יש!!!!!

יש כרטיסים ברעננה על הדשא, למנויים של ידיעות ב- 70 שח. אם אין לך מנוי, אשמח להזמין בשבילך. צור קשר איתי במסרים. ובינינו, כולם יודעים מה זה דשא. תוך שניות כולם מול הבמה ממלא... לך על זה
מוכנה לעזור לך.

אלכס ב

New member
במרכז=גוש דן...

אבל אני זורם אם זה מה שיש. פשוט עכשיו זה לא הזמן כל כך בגלל מה שתיארתי. תודה רבה, מאד מאד מעריך את זה!

itamarmal

New member
תודה רבה חברים...

מהפה שלכם לאלוקים... שיהיה הצלחה לכולנו... אמן !!

למעלה