אני חייב להגיד,

Rotema3

New member
אני חייב להגיד,

ככה שמסתכלים מהצד על הפורום, עכשיו רוב, אם לא כל-מי שכותב כאן הוא מהימין, ובאמת שאתם לא מפסיקים להתבכיין. לא מפסיקים להתבכיין שחוסמים אותכם-ושכוחים למה, שוכחים שאתם קראתם למישהו נאצי, או אמרתם שאתם שמחים שראש ממשלה נרצח. אתם מתעלמים מזה, ומעדיפים לכתוב שזה בגלל שאתם ימנים, ומיש חסם אותכם שמאלני, וכולם, איך לא נטפלים אליכם. אותו דבר עם השטחים-מתבכיינים שזה שלכם, שוכחים שמי שהתחלה לא בסדר הוא אתם. כבשתם, לא?. מי שטעה סופו להענש.

LHOswald

New member
קודם

הם כבשו רבע מהעולם, עכשיו אנחנו כבשנו קצת להם. שאלות?

אני ממש נגד כל האמירות האלה של

נאצים, והבנה של רצח ראש הממשלה ז"ל. לגבי השטחים, אני ממש לא מסכימה עם הטענות שלך. כל שניה את אומרת מדינה כובשת, אתם כבשתם, אתם עשיתם. לגבי האמירה אתם כבשתם...להזכירך הרמטכ"ל ושר הביטחון היו בכלל שמאל, מרכז- יצחק רבין ומשה דיין ז"ל. כל שניה משתמע מדברייך שכל מדינה שכובשת שטח במלחמה נקראת מדינה כובשת. אז שוב...גם אני אפשר לומר הייתי בעד ההתנתקות (אבל ממש לא הסכמתי עם הדרך בה היא התקבלה והתבצעה), כי באמת לא נראה לי הגיוני ונכון לשבת בשטחים כלשהם בלי לספח אותם למדינה- כלומר לתת ליושבים בה זכויות אזרחיות וכל היוצא בזה,ומאחר ולא היה אפשר לעשות צעד כזה היינו צריכים להתפנות בכאב וצער רב =(. אני לא יודעת איפה את גרה אבל כל השטחים נכבשו מתי שהוא, עוד לפני מלחמת ששת הימים רק שאז המצב (דמוגרפי וכל זה..) איפשר לנו לספח את השטחים.

למעלה