אני חייב להוציא את זה.

chriscrossed

New member
אני חייב להוציא את זה.

(סליחה מראש, למקרה שזה יפגע במישהו). כמו שכבר אמרתי פה, אני אוסטרלי, עד לפני יותר משנה היו לי את החיים המושלמים באוסטרליה. ואז הגעתי לפה... עכשיו אני קם בבוקר כדי לקרוא על עוד 500 הרוגים, עוד פשעים ועוד הרבה מהמינוסים פה. אבל עם זה אפשר לחיות, זאת לא הבעיה העיקרית. איך יכול להיות שבכל המדינה הזאת אין אישה אחת טובה ששווה לצאת איתה? ברצינות, נשים כאן הן חסרות כל עדינות, (רובן) לא יפות בכלל ושלא נדבר על טיפשות.

chriscrossed

New member
אני ארגיש יותר טוב

ברגע כשאני אהיה בבית. עכשיו ברצינות, שמעתי כבר הרבה ירידת על גברים, אבל אפילו לא אחת על הנשים (בישראל). אם יש פה אישה טובה, היא יודעת להסתתר.

למה אתה חושב שאתה כל כך טוב?

הנה מהודעה פשוטה אחת אני כבר יכולה לומר שאתה אדיוט!

הממ...

שמע זה לא סוד שכל מקום אחר בעולם יותר טוב מכאן.. עד אחת כמה וכמה אוסטרליה.. מה שלא הוגן זה הקטע עם הבחורות זה שפגשת 10, אולי 50 בחורות כאלה (בהגזמה כמובן) לא הופך את כל הבחורות בישראל לוולגריות, גסות וחסרות השכלה. אני לא מסכימה עם ההכללה שלך שככל הנראה מגיעה מחוסר המזל עם בנות המין השני
לעתיד, אני ממליצה לך להפטר מהגישה השלילית (למרות שזה קשה אחרי ניסיונות רבים שירדו לטימיון) ולאמץ גישה חיובית בנושא כי גישה מתוסכלת כזאת לא מושכת אנשים אלא להפך... בהצלחה במציאת האישה בשבילך.. ואל תתיאש

chriscrossed

New member
אולי את צודקת

אולי באמת לא כל הבחורות בישראלים כאלו נוראיות, אבל לפחות מההכירות שלי (ויצא לי להכיר לא מעט אנשים ונשים בישראלים) הן רובן וולגריות, גסות וחסרות השכלה.

Kingeh

New member
סדר עדיפויות מוזר יש לך

אבל עניינך. האמת אני לא יודע איפה אתה מחפש. אני מכיר בחורות מהממות ובכלל לא טיפשות. עזוב את חברה שלי שהיא שיא בפני עצמה... ידידות שלי פשוט במילה אחת "שוות!" או אם אתה רוצה "כוסיות"... אני חושב, שיש לך מטען שלילי כלפיי המקום וזה משפיע עליך.

Anna Karenina

New member
המממ...

יכול להיות שהבעיה היא לא בנשים כאן, אלא אולי בך..? לא יודעת מה איתך, אבל ברגע שאני שומעת הכללה כזו גורפת, ("נשים כאן חסרות כל עדינות..") וכו', אני יכולה להבין למה אתה עדיין לבד. אולי כדאי שתשנה את הגישה שלך, כי לא כולנו כאלה מגעילות, דוחות או ברבריות כמו שאתה חושב. ואתה יכול אפילו לבוא ולשאול את החברים ואת האקסים שלי - אני באמת לא כזו נוראית. ואני בטוחה שגם שאר "בנות ישראל" לא כאלה נוראיות. במקרה הכי גרוע? תחזור לאוסטרליה, ושם לא תצטרך להטריד את מוחך בדילמות כגון אלו. בהצלחה.

הופל'ה, כבר יש לך סטטיסטיקה

הכל מתוייק וממויין ואף בחורה לא עומדת בקריטריונים האוסטרליים שלך, יפה יפה! שמע, יש משפט מאוד חכם הנוגע לנושאים שבינו לבינה שאומר: אתה מכיר רק את מי שמעוניין להכיר אותך, מבין? כך שבלי להכיר אותך אני מבין שישראליות ברמה לא מעוניינות להכיר אותך, בצדק או שלא בצדק. יצאת עם סטודנטיות, יצאת עם בנות שמשרתות בצה"ל בתפקידי מיוחדים בחילות מיוחדים ויש הרבה כאלה? הכרת בנות בוגרות תנועות נוער? יצאת עם נשים שקידמו את עצמן במקצועות שונים? יצאת עם בנות קיבוצים, מושבים, הכרת וסתם בנות נחמדות שלא תמצא בפאבים לבד, על מה אתה מדבר בכלל? מצטער להודיע לך שאני לא נוטה להתרשם מאנשים שמכלילים על ציבור שלם על סמך נסיון אישי קצר, בכל אופן שיעבור לך הזמן בארץ בכיף ונקווה שתופתע לטובה!

למעלה